Tarvitsetko apua?

Sähköshokki-kuulakärkikynä

6,90 €
Sis. alv
- +
Sähköiskun antava kuulakärkikynä lopettaa kynien häviämisen kertaheitolla. Kynän klikkaaminen aiheuttaa lainaajalleen pienen, säväyttävän sähköiskun, joka naurattaa katsojia, mutta ei varmaankaan iskun saajaa! Hauska pilailuväline niiden kerääjälle ja käytännön pilojen harrastajalle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Oletko kyllästynyt kyniesi katoamiseen? Tässäpä on nerokas kuulakärkikynä, joka antaa sitä klikatessa käyttäjälleen heikon sähköiskun. Sähköisku on juuri sopivan voimakas, että kynän lainaaja ottaa opikseen. Säikäytä pitkäkyntiset, kynää lainailevat kaverisi tai pelottele pomoasi tällä hauskalla kynällä! Anna kynä hänelle ja odota, kun hän klikkaa sitä. Huippuhauska pila, joka naurattaa pitkään, tosin ei kuitenkaan sähköiskun saajaa, sillä hänen ilmeensä on varmaankin jonkin verran säikähtynyt. Ainakaan hänen taskuunsa eivät sinun kynäsi enää katoa. Ota kuitenkin huomioon, että kaikki eivät ymmärrä leikkiä!

Kynä on täysin vaaraton aikuisten käytössä, mutta sitä ei suositella lasten käyttöön eikä henkilöille, joilla on sydämentahdistin. Tämä kynä on vain pilailuväline, eikä sillä voi kirjoittaa. Sitä ei myöskään suositella käytettäväksi leluna. Muuten erittäin hauska lahja kenelle tahansa!

Tuotetiedot

Sähköshokki -kuulakärkikynä

  • Tuottaa vaarattomia sähköiskuja napsauttamalla
  • Huomaamaton
  • Huom! Ei sovi lapsille tai henkilöille, joilla on sydämentahdistin.
2020-10-27T09:24:29+00:00