Tarvitsetko apua?

Sähköshokki peli

24,90 €
Sis. alv
- +
Tästä pelistä kukaan ei totea, että se on “vain peli”! Maksimissaan neljälle pelaajalle soveltuva sähköshokki peli rankaisee joko huono-onnisinta tai sitten reaktionopeudeltaan hitainta pelaajaa sähköshokilla, jonka vahvuus on säädettävissä. Tämä peli kirjaimellisesti sähköistää tunnelman ja luo juhliin ja illanviettoihin ystävien kanssa hauskaa säpinää!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä peli on hermoja raastavan koukuttava. Sähköshokki pelissä ei ole kyse siitä joutuuko joku pelinappuloista aloittamaan matkansa pelilaudalla kokonaan uudestaan - tässä pelissä huono-onnista tai reaktionopeudeltaan hitainta pelaajaa rangaistaan sähköshokilla! Maksimissaan neljälle pelaajalle soveltuvan pelin perusidea on seuraavanlainen. Kaikki pelaajat ottavat käteensä oman kahvan. Merkkivalon syttyessä palamaan jokaisen pelaajan tulee painaa omassa kahvassaan olevaa nappulaa niin nopeasti kuin mahdollista. Epäilyksemme siitä, että joku pelaajista painaa nappia hitaimmin, ei liene väärä. Tämä kierroksen hitain pelaajaa saa rangaistuksena hitaudestaan taikka huono-onnisuudestaan, kumpaa hän sitten haluaakaan syyttää, laitteen antaman sähköshokin. Jotta peli säilyisi jännittävänä koko illan, on pelillä myös kaksi muuta pelitapaa, joista toinen on niin ikään reaktionopeutta vaativa ja toinen puolestaan hurmaa pelaajansa sattuman sanelemin oikuin. Sähköshokin voimakkuus on säädettävissä, joten pelaajat pystyvät valitsemaan itselleen sopivan voimakkuuden. Sähköshokin säätömahdollisuus ulottuu pehmeästä kihelmöinnistä tuntuvaan tälliin. Laite ei sovellu henkilöille, joilla on sydämentahdistin, jotka ovat raskaana tai jotka kärsivät muuten heikosta terveydestä. Sähköshokkipeli on varmuudella juhlien kohokohta. Se tuo tunnelmaan sähäkkyyttä ja pitää huolen siitä, että juhlakansa säilyy energisenä. Lahjoita ystävällesi tai perheenjäsenellesi ikimuistoisen hauskoja hetkiä tämän shokeeraavan hauskan pelin äärellä!

Tuotetiedot

  • kuuluu 1 sähköshokki peli
  • 3 pelivaihtoehtoa, 1 sattumaan perustuva, 2 reaktionopeuteen perustuvaa
  • sopii maksimissaan 4 pelaajalle
  • voimakkuus on säädettävissä
  • on soveltuu yli 14 vuotiaille, mutta sen suositettu ikäraja on K18.
  • sovellu henkilöille joilla on sydämentahdistin, epileptikoille, raskaana oleville taikka muuten heikosta terveydestä kärsiville henkilöille.
  • tarvitsee toimiakseen 3 AAA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen)
  • muovi, metalli (pääosin)
  • hopea, musta
  • 17,8 × 15,8 × 15,8 cm
2020-10-21T12:02:32+00:00