Tarvitsetko apua?

Säilytysratkaisu Kaktus

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä korkista valmistettu ja hauskasti muotoiltu kaktus on täydellinen lisä jokaiseen toimistoon! Se tuo työpöydällesi sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä, ja auttaa pitämään pöytäsi organisoituna. Loistava lahjaidea työkavereillesi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Haluatko työpöydällesi jotakin pientä piristystä, joka mahdollisesti auttaisi sinua myös työpöydän järjestyksen ylläpitämisessä? Me aivan kaikki tiedostamme, että kasvit voivat välillä vaatia vähän liikaa huomiota ja aikaa, joten miten olisi säilytysratkaisuksi kaktus, joka muistuttaa ihan oikeaa minikaktusta! Tämän pienen toimistotarvikkeen avulla saat nastasi, nuppineulasi ja tauluneulasi säilymään samassa paikassa. Tämän lisäksi ”kaktuksen” alle ”vaasiin” saa piilotettua kaikenlaista tarpeellista pikkutavaraa, joka tapaa lojua pitkin pöytääsi. Tämän kaktuksen avulla työpöytäsi pysyy halutussa järjestyksessä.

Tämä kaktus ei pelkästään ole käytännöllinen, vaan myös oikeasti ilo silmälle. Se tulee varmasti piristämään työpäivääsi. Materiaalina on käytetty korkkia, mukavan tuntuista materiaalia, jossa kaikki tarvitsemasi nastat, nuppi- ja tauluneulat pysyvät järjestyksessä. ”Kukinnon” alapuolelle ruukuun uumeniin voit piilottaa muut, vähemmän terävät pikkutavarasi. Upea lahjaidea ystäville tai perheenjäsenille. Miksei jopa työtovereille?

Tuotetiedot

Säilytysratkaisu Kaktus

  • Korkista valmistettu kaktus, sisältää nastat
  • Terrakotta-ruukku
  • Mitat: 7,1 x 12,6 x 7,1 cm>/li>
2020-09-24T09:19:40+00:00