Tarvitsetko apua?

Salaisen palvelun- kuulokkeet

14,90 €
Sis. alv
- +
Näissä nappikuulokkeissa näytät siltä, että olet salaisen palvelun agentti, toimittamassa erittäin tärkeää ja virallista työtehtävää. Aurinkolasit ja tummapuku päälläsi viimeistelevät salainen agentti-tyylisi. Omaperäinen ulkonäkö tekevät näistä kuulokkeista hauskan lisän kaikille kuulokkeiden suurkuluttajille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Salainen tehtävä edessä, kuulokkeet korville, aurinkolasit päähän ja tumma puku päälle. On aika suojella jälleen muiden turvallisuutta. Näillä kuulokkeilla sinusta tulee oman elämäsi salainen agentti; James Bond- 007 ja lupa näyttää hyvältä!

Salaisen palvelun tyyliin muotoilluilla kuulokkeilla tunnet olevasi mukana seikkailussa ja pelkkä ajatuskin kuulokkeiden pukemisesta saa sisäisen pikku-poikasi tai -tyttösi virnistämään ilosta. Älä kuitenkaan anna muiden huomata hymyäsi, sillä salaisen palvelun tyyliin kuuluu tuima ja vakava ilme kasvoilla. Näin päivästäsi tulee jälleen tavallisen arjen sijasta seikkailu, jossa sinä yksin olet pääosassa suorittamassa salaista tehtävää.

Näistä kuulokkeista saat myös loistavan lahjan perheen nuorille pikku-agenteille, mutta ne toimivat hyvin myös aikuisenkin käytössä. Voit kuunnella rauhassa häiritsemättä muita omaa suosikkimusiikkiasi tai keskittyä vaikka äänikirjoihin.

Tuotetiedot

Salaisen Palvelun kuulokkeet

  • Tyylikkäät kuulokkeet jokaiselle oman elämänsä agentille
  • Korvanappikuulokkeet, jotka näyttävät salaisen agentin kuulokkeilta

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-22T05:09:36+00:00