Tarvitsetko apua?

Samurai veitsisarja

58,90 €
Sis. alv
- +
Tässäpä kirjaimellisesti terävä lahjaidea: upea veitsisetti miellyttää vaativintakin kotikokkia, ja näiden ”Samurai” veitsien myötä et tarvitse enää muita veitsiä. Setti sisältää neljä upeaa veistä, joilla leikkaat lihat, vihannekset ja leivät helposti. Veitsien desing lähestyy samuraiden, noiden menneiden aikojen japanilaissotureiden, katana-miekkojen ulkoasua – voimakasta ja katseet vangitsevaa, eikö totta? Anna lahjaksi tämä keittiöiden ehdoton keskipiste ja ilahduta ruoanlaittoa harrastavaa ystävääsi. Tilaa välittömästi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Veitset ovat kokin tärkeimmät työkalut, ja ilman laadukkaita ja teräviä veitsiä on hankala tehdä hyvää ruokaa. Tylsä ja heikkolaatuinen veitsi saattaa olla keittiössä jopa riskitekijä – tai ainakin sellaisella työskentelminen on epämukavaa.

Nyt voitkin antaa lähipiirisi ruoanlaittoharrastajalle ja kuumimmalle kotikokille lahjaksi hänen unelmiensa veitsisarjan. Tämä ”Samurai” veitsisetti sisältää neljä veistä, jotka ovat kaikki yhtä lailla tärkeitä ruoanlaitossa: vihannesveitsellä paloittelet helposti hedelmät ja vihannekset, sahalaitaisella leipäveitsellä leikkaat leivän, vaikka kuori olisi kuinka kova, kokkiveitsellä käsittelet lihat ja siipikarjan ja yleisveitsellä hoidat loput. Fileointiveistä et tarvitse erikseen, sillä ”Samurai” veitsien design on pitkänmallinen (kuin japanilaisen samurai-taistelijan katana-miekka ikään) ja kalan fileoiminen käy näillä veitsillä myös kätevästi.

Kaukoidän kulttuurien harrastajalle tai itämaisten taistelulajileffojen fanille ”Samurai” veitsisarja on toki myös oivallinen lahja. Keittiöön saapuu ripaus mystiikkaa ja menneiden aikojen tenhoa, kun annat lahjaksi ”Samurai” veitsisarjan. Tämä on erinomainen idea annettavaksi vaikkapa veljellesi tai kokkausta harrastaville vanhemmillesi, joiden vanhat veitset ovat jo nähneet parhaat päivänsä. Jokainen kotikokki ilahtuu, kun saa näin laadukkaat ja hienot veitset keittiöönsä.

Tuotetiedot

  • sisältää:
  • (pituus: 19 cm, josta terä noin 9 cm)
  • (pituus: 22,5 cm, josta terä noin 12 cm)
  • (pituus: 32,5 cm, josta terä noin 20,5 cm)
  • (pituus: 32,5 cm, josta terä noin 21 cm)
  • sovellu konepestäväksi
  • sisältää telineen veitsille
  • puu (teline), ruostumaton teräs (terät), alumiini (tupit)
  • Oikeita, teräviä veitsiä! Ei lelu!

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-30T10:18:15+00:00