Tarvitsetko apua?

Samuraimiekka-keittiöveitsi

22,90 €
Sis. alv
- +
Veitsi on kokin tärkein työkalu, ja sen täytyykin olla terävä ja laadukas. Mutta mikäänhän ei estä veistä olemasta myös äärimmäisen tyylikäs ja cool, ja sellainen on tietenkin tämä samurai-soturin katana-miekasta mallinsa ottava keittiöveitsi. Kun annat tämän veitsen lähipiirisi kotikokille lahjaksi, hänen ruoanlaittonsa nousee välittömästi seuraavalle tasolle. ”Samuraimiekka” keittiöveitsi toimitetaan komean telineen kera, ja sen voikin asettaa keittiöön näkyville paraatipaikalle, aina valmiina käytettäväksi. Tilaa heti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Samurai, tuo myyttinen japanilainen soturi, on yksinäinen ja moraalinen hahmo. Samuraiksi opiskeltiin vuosikausia, ja usein samurain elämä oli vaaroja ja surua täynnä. Tämä ikoninen taistelija on Kaukoidän elokuvien ja tarinoiden vakiohahmoja ja elää mielikuvituksissamme ikuisesti.

Onneksi omassa keittiössään ei tarvitse käydä samurai-taistelijan kolkkoja polkuja: kun käytät tätä upeaa ”Samuraimiekka”-keittiöveistä, lisäät ruoanlaittoosi ripauksen mystiikkaa ja kuolemattomuutta. Jos keittiössä tarvitaan vain yksi veitsi, sen kannattaa olla tämä samurain katana-miekasta muotonsa ottanut laadukas esine, jonka terä on ruostumatonta terästä. Kaukoidän kulttuurien harrastajalle tai itämaisten taistelulajileffojen fanille ”Samuraimiekka” on toki myös mahtava ja taatusti osuva lahja.

”Samuraimiekka”-keittiöveitsellä leikkaat vihannekset, lihat ja siipikarjan helposti ja vaivattomasti, ja katanan pitkä ja ohut muotoilu tekee veitsestä myös käyttökelpoisen fileoidessa kalaa. Veitsi on helppo puhdistaa, ja käytön jälkeen sitä säilytetään näyttävässä telineessä. Uskallammekin lahjat.fi-toimituksessa väittää, että tämä ständi nostetaan keittiön paraatipaikalle, niin hieno se on.

”Samuraimiekka”-keittiöveitsi on erinomainen lahja vaikkapa sisaruksellesi tai kokkausta harrastaville vanhemmillesi, joiden vanhat veitset ovat jo nähneet parhaat päivänsä. Jokainen kotikokki ilahtuu, kun saa näin laadukkaan ja hienon veitsen keittiöönsä.

Tuotetiedot

  • materiaali: ruostumaton teräs
  • mitat: 20,5 cm x 1,7 cm
  • pakkauksen mukana teline ja tuppi
  • HUOM! Oikea, terävä veitsi! Ei lelu!
2020-10-27T07:07:56+00:00