Tarvitsetko apua?

Sarjakuvakehys

16,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Sanonnassa on toki järkeä, mutta kuvittele jos voisit lisätä sanojen määrää ja täten tehdä kuvasta vielä ilmeikkäämmän? Sarjakuvakehys antaa tähän oivan mahdollisuuden. Koristele viime vuosien lomakuvat hauskoilla puhekuplilla ja tekstiruuduilla, jotka kertovat valokuvattavien ihmisten ajatuksista ja tunteista kuvanottohetkellä. Sarjakuvakehyksen avulla luot hetkessä persoonallisen lahjan!

Other customers bought

Kuvaus

Valokuvien katselu on hurjan hauskaa ajanvietettä, jonka aikana on vaikea olla nauramatta. On hauskoja hiustyylejä, hullunkurisia ilmeitä ja myötähäpeää herättäviä asuvalintoja, jotka joskus aikanaan tuntuivat hyvin makeilta. Nostalgiamatkan menneisyyteen voi tehdä vieläkin hauskemmaksi lisäämällä kuviin puhekuplia ja tekstiruutuja, jotka huumorimielessä kertovat valokuvattavien henkilöiden sisäisestä maailmasta ja siitä, mitä valokuvissa oikeasti tapahtuu. Tai mikset lisäisi tilanteeseen sopivan sananlaskun, sitaatin tai runon

ee siis luovuudelle tilaa ja anna isän 60-vuotisjuhlien muuttua supersankarielokuvan jännittäväksi kohtaukseksi. Muuta kesäpäivän purjehdusreissu merirosvoseikkailuksi ja luo hääjuhlista salapoliisisarja. Persoonallisempaa lahjaa on vaikea kuvitella ja keksimällesi stoorille tullaan nauramaan vielä pitkään! Maailmalla matkailu on toki mukavaa, mutta nostalgiamatkailua ei voita mikään. Kuva-askartelun ei missään nimessä tarvitse olla yksinäistä – kerää siskot, veljet, serkut ja mummot koolle, ja miettikää yhdessä, mikä olisi hauskin tapa tuunata vanhat kuvat uuteen uskoon. Sarjakuvakehys ilahduttaa kaikkia, joilla on huumorintaju kohdallaan. Se on uniikki lahja, joka tekee menneiden muistelusta äärimmäisen hauskaa.

Tuotetiedot

  • tuotteeseen sisältyy kuvakehys, puhekuplatarroja sekä kynä
2020-09-29T21:29:33+00:00