Tarvitsetko apua?

Sateenvarjo suudelmilla

9,90 €
Sis. alv
- +
Suudelmia! Tämä iki-ihana sateenvarjo, joka on koristeltu herkullisilla suudelmilla, tuo taatusti väriä ja iloa lahjan saajan sateisiin päiviin. Sateenvarjon materiaali on kirkasta muovia, ja siihen on painettu erikokoisia suudelmien kuvia. Sateenvarjon muoto on kupolimainen, joten sen alla ollessa tuntuu, ettei ulkona sadakaan vettä, vaan ympärillä tulvii ainoastaan ihania suudelmia! Talven räntäkeleillä, kun on harmaata ja märkää, tämä sateenvarjo piristää käyttäjäänsä aivan taatusti. Samalla myös muut harmaassa kaupunkikuvassa kulkevat saavat hieman väriä ja hymyä päivään nähdessään tämän poikkeuksellisen valloittavan sateenvarjon käytössä. Tilaa tämä ihana sateenvarjo ystävällesi, joka rakastaa punaista väriä ja suudelmia!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämän sateenvarjon omistaja piristyy varmasti aina, kun alkaa satamaan vettä tai räntää. Kun omaa sateenvarjon, jonka kahva ja kärki ovat upean punaiset ja josta näkee läpi, näyttää maailma jo aivan toisenlaiselta. Kun kupolimaisen sateenvarjon kuosiin lisätään vielä punaisia suudelmia, sen alla ei vain voi olla hymyilemättä sateesta huolimatta! Tällaisia sateenvarjoja tarvitaan lisää piristämään sadepäiviä ja parhainta onkin lahjoittaa rakkaille ystäville suudelmia sateenvarjon muodossa.

Tilaa näitä heti useampia ja anna lahjaksi ystävättärille seuraavassa tapaamisessanne. Voitte vaikka nimetä sateenvarjon omaksi klubi-sateenvarjoksi! Kaikilla on hauskaa ja kaikki muistavat tuon hetken aina sateenvarjoa käyttäessään. Ystävänpäivänä suudelmilla koristeltu sateenvarjo on varmasti myös hitti ja miksi et muistaisi äitiä äitienpäivänä kauniilla sateenvarjolla? Suudelmia ei ole koskaan liikaa, joten tilaa niitä sateenvarjon muodossa ja piristä lahjan saajan päivää sekä tulevia sadepäiviä! Sateenvarjon halkaisija on avattuna noin 85 senttimetriä.

Tuotetiedot

Sateenvarjo suudelmilla

  • kupolimainen sateenvarjo
  • värit: kirkas, punaiset painatukset, kahva ja kärki
  • materiaalit:
  • varjo-osa, kahva ja kärki muovia
  • runko metallia
  • mitat: varjon halkaisija avattuna noin 85 cm
2020-09-26T10:33:25+00:00