Tarvitsetko apua?

Scratch World Map Mini

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämän kartan avulla varmistat, etteivät maailman maat, joet, järvet, aavikot, sademetsät ja savannit mene sekaisin! Raaputa kultaväriä sieltä mistä olet jo käynyt, ja näytä kavereillesi miten paljon oletkaan nähnyt maailmaa! Tämä ei ole mikä tahansa kartta – se tarjoaa myös jännittävää maantieteellistä tietoa, sekä tilaa omille matkasuunnitelmille. Kiitos kokonsa, se kulkee kätevästi mukana maailmalla. Loistolahja kaikille seikkailunhaluisille!

Other customers bought

Kuvaus

Matkustaminen ei koskaan ennen ole ollut näin helppoa. Lentolippuja saa pilkkahinnoin joka puolelle maailmaa, eikä määränpäistä ole puutetta. Ja miksi emme hyödyntäisi näitä mahdollisuuksia? Kuuluisan sanonnan mukaan matkailu avartaa! Mitä kaikkea voimmekaan oppia vieraista kulttuureista – niiden historiasta, traditioista ja tavoista! Matkaillessa kertyy valtava määrä muistoja, joista tietenkin haluaisi pitää tiukasti kiinni. Mutta valitettavasti se ei aina ole helppoa. Yksi apuväline ylitse muiden on kuitenkin Scratch World Map Mini, kullanhohtoinen maailmankartta, joka auttaa sinua muistamaan missä olet jo käynyt ja mihin matka vie seuraavaksi. Kolikon avulla voit raaputtaa väriä niistä maista, joissa olet jo käynyt ja kullanvärin lähtiessä maista selviää kiinnostavia yksityiskohtia.

Kartta on helppo kuljettaa mukana kätevän kokonsa vuoksi: avattuna sen mitat ovat 25 x 21,5 cm. Kartan takapuolella löydät hauskoja faktoja ja siihen voit myös kirjoittaa oman matkasuunnitelmasi. Tai mikset liimaisi siihen ennen- ja jälkeen-kuvia tuoreimmalta reissultasi? Kartta kulkee kätevässä rullassa, mikä tekee siitä täydellisen lahjan maailmalle lähtevälle seikkailijalle. Mitä mainioin lahja kaikille maailmanmatkaajille!

Tuotetiedot

  • 25 x 21,5 x 15 cm
  • päällystetty paperi kultavärillä, jonka voi raaputtaa pois esimerkiksi kolikolla
2020-07-11T06:50:25+00:00