Tarvitsetko apua?

Seinäkello valokuvakehyksillä

36,90 €
Sis. alv
- +
Mikäpä vastustaisi paremmin ajan väistämätöntä kulumista kuin ajattomat ja kauniit kuvat rakkaista ihmisistä. Vaikka kello tikitäää vääjämättömästi eteenpäin, hetket ja ihmiset säilyvät valokuvissa tuoreina, kuin eilen taltioituina. Tämän seinäkellon tausta sisältää kahdeksan valokuvakehystä, ja niihin voi esimerkiksi lisätä rakkaittensa tai sukulaistensa kuvia. Aina kun kelloa vilkaisee, lämpimät muistot palaavat mieleen. Tyylikkään musta design täydentää kokonaisuuden: tämä seinäkello on yksinkertaisesti joulun paras lahjaidea.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tästä komeasta ja kulmikkaasta seinäkellosta jokainen tuunaa itsensä näköisen. Kellon taustan kahdeksaan valokuvakehykseen voi lisätä vaikka kumppaninsa kauneimmat kuvat, vitsikkäimmät otokset sukulaislapsista tai hersyvimmät fotot hauskimmista hetkistä ystävien kanssa. Jokainen kello muodostuu ainutlaatuiseksi kokoelmaksi henkilökohtaisimpia hetkiä, ja kun ajankulu alkaa ahdistaa, ei tarvitse kuin vilkaista kelloa muistaakseen, kuinka mielekästä ja ihanaa elämä läheisten ihmisten kanssa joka päivä voi olla.

Kellon taustan kahdeksan valokuvakehystä antavat mahdollisuuksia kaikenlaisiin lahjavaihtoehtoihin: joko voit antaa kellon lahjaksi ilman valokuvia, ja lahjan saaja täydentää kokonaisuuden mieleisillään kuvilla. Tai voit täydentää kellotaulun kuvineen valmiiksi ja antaa näin varmastikin mitä henkilökohtaisimman ja koskettavimman lahjan läheiselle tyypille tai tärkeälle sukulaiselle.

Kellon tausta on kauniisti muotoiltu, ja musta väri sopii huoneeseen kuin huoneeseen ja sisustukseen kuin sisustukseen. Tämän lahjan kanssa ei tarvitse pelätä makukysymyksiä: design on yksinkertaisesti niin tyylikäs, että lahjan saaja ihastuu välittömästä. Myös kaikki vieraat kiinnittävät kelloon takuuvarmasti huomiota, ja valokuvien innoittamana syntyy mielenkiintoisia muisteloita ja keskusteluja. Tämä kello on näyttävä ja henkilökohtainen lahjaidea läheiselle, sukulaiselle tai rakkaalle.

Tuotetiedot

  • materiaali: puu
  • mitat: 48 cm x 48 cm
  • tilaa neljälle 10 cm x 15 cm kuvalle ja neljälle 10 cm x 10 cm kuvalle
  • mukana ripustin
  • patterit eivät sisälly tuotteeseen
2020-09-30T11:42:01+00:00