Tarvitsetko apua?

Selfie-Eye Älypuhelimille

11,90 €
Sis. alv
- +
Sano muikku! Selfie-Eye linssillä saat mahdutettua ison sakin kavereitasi samaan kuvaan ilman, että kukaan rajautuu reunoilta pois. Nauti linssin tuomista mahdollisuuksista ottaa laajakulma-kuvia myös selfieinä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Liität helposti tämän wide-angle kameran linssin omaan älypyhelimeesi ja pääset ottamaan ainutlaatuisia selfie-kuvia. Fiksun linssin ansiosta kuvakulma laajenee jopa nelinkertaiseksi. Tästä lähtien ryhmäkuviin mahtuvat aivan kaikki erinomaisesti ja saat kaapattua kuvaan myös takanasi olevan maiseman, urheilutapahtuman, konsertin ja paljon muuta mukavaa.

Älypuhelinten kameroiden kehittyessä koko ajan valtavasti ja kuvanmuokkausohjelmien monipuolistuminen ovat luonnollisesti luoneet tarpeet juuri puhelimille suunnatuille extralinsseille. Wide-angle Selfie-Eye -linssillä saat tästä eteenpäin vain laadukkaita kuvia, jotka vetävät vertoja varsinaisilla kameroilla otetuille kuville.

Tästä lahja jokaiselle innokkaalle omakuvien ottajalle. Upea lahjaidea teinille tai vähän vanhemmallekin lapselle pukinkonttiin tai vaikkapa syntymäpäiville.

Tuotetiedot

Selfie-Eye älypuhelimille

  • Kameran objektiivi laajakulmatoiminnolla (maksimikulma: 140 °)
  • Suurennus: 0,4x
  • Lähes kaikille älypuhelimille
  • Yksinkertainen kiinnitys älypuhelimeen kiinnittimen avulla

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-31T01:34:23+00:00