Tarvitsetko apua?

Shottilasit Mini

Alkaen: 14,90 €
Sis. alv
- +
Illan päätteeksi on joskus mukavaa nauttia shotti (tai pari), ja vielä hauskempaa siitä tekee nämä hieman erikoisemmat shottilasit. Ne ovat nimittäin joko oluttuopin tai hienon kuohuviinilasin muotoiset! Hauska lahjaidea shottien ystäville esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin tai tupaantuliaisiin. Talo tarjoaa varmasti kierroksen tällaisen lahjan tuojalle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Monella meistä on varmasti kotona shottilaseja jos jonkinlaisia, mutta kuinka moni voi sanoa omistavansa oluttuopin tai kuohuviinilasin muotoiset shottilasit? Ei varmaankaan kovinkaan moni! Nämä pienen pienet juomalasit ovat siis loistava lahja, vaikka lahjansaajan kaapissa olisikin jo valmiiksi rivi snapsilaseja. Sillä onhan se paljon hauskempaa juoda hieman vahvempia juomia pienen pienestä tuopista tai kuohuviinilasista kuin aivan tuikitavallisesta snapsilasista!

Snapsilasit ovat totutusti 4 cl tilavuudeltaan, kuten asiaan kuuluukin. Laseista voi toki tarjoilla esimerkiksi miniannoksia lempidrinkeistä tai vaikka maisteluannoksia tuhdeista oluista tai muista juomista. Tai tarjota pienen pieni alkumalja kuskina olevalle! Loistava lahjaidea juurikin synttärijuhliin tai tupareihin viemiseksi, tai esimerkiksi kesäjuhliin. Tämä lahja pääsee aivan varmasti heti käyttöön, ja niistä muodostunee tästedes jokaisten juhlien keskipiste. Kippis!

Tuotetiedot

Mini-shottilasit

  • Valittavana joko shamppanja- tai olutlasit
  • Pakkaus sisältää neljä minilasia
2020-10-22T05:40:53+00:00