Tarvitsetko apua?

Silinterihattu viinicooleri

29,90 €
Sis. alv
- +
Nyt hattu päästä, sillä tämä upea silinteri onkin ensiluokkainen kahden pullon viininjäähdytin. Illallisvieraasi kohahtavat, kun tuot viinin pöytään tässä hienossa silkkipytyssä. Kovetettua muovia oleva cooleri on helppo puhdistaa ja pitää hyvänä, ja tämä lahja onkin erinomainen tuliainen tupareihin, juhlapäivällisille tai vaikkapa kollegalle liikelahjaksi. Tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta lahjan saajaa tällä komealla silinterillä. Ei sitten muuta kuin jäitä hattuun ja pullot kylmään!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viininjäähdytin on illlalliskutsuilla täysin välttämätön väline. Jos tarjoilet kalaruokaa tai muuta ruokaa, joka vaatii seurakseen kylmää valkoviiniä, ei ole viinicoolerin voittanutta – puhumattakaan tietysti juhlista, joissa ryyditetään tarjoiltavia kuohuviinillä tai jopa samppanjalla. Ja toki pullo kuohuvaa juhlistaa mitä tahansa jälleennäkemistä, etkoilua tai sunnuntaibrunssia, mutta lämmin viini on kuin pilvinen päivä, epämiellyttäväkin. Yhtä kaikki, viininjäähdytin on täysin ohittamaton keittiötarvike tilanteisiin, joissa on tarjoiltava kylmää viiniä.

Nyt esittelemme ylpeinä tämän upean ja trendikkään viinicoolerin, joka on saanut muotonsa herrasmiehen silinterihatusta. Kovitetusta muovista valmistettu silkkipytty on suunniteltu kahdelle viini- tai kuohuviinipullolle, ja se on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Lisäät kirjaimellisesti jäitä tai kylmäkalleja hattuun ja upotat viinit joukkoon. Saat aina tarjoiltavaksesi kylmää ja herkullista valkoviiniä, samppanjaa tai kuoharia, ja viininautintosi on täydellinen.

Silinterihattu viinicooleri on oiva lahja hienompiin tilanteisiin, esimerkiksi kollegalle tai esimiehelle joululahjaksi, liikelahjaksi yhteistyökumppanille tai vanhemmille tärkeän merkkipäivän juhlistukseksi. Se on myös sopivan mutkaton vietävä vaikkapa ystävien tupaantuliaisiin tai päivälliskutsuille, sillä viininjäähdytin on aina tarpeellinen tavara ja aina sopiva lahjaidea. Tilaa heti!

Tuotetiedot

  • materiaali: muovi
  • helppo puhdistaa
  • tilaa kahdelle viini- tai kuohuviinipullolle

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-28T17:33:04+00:00