Tarvitsetko apua?

Sissi pöytälamppu

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
”Sissi” pöytälamppu on upea sisustuselementti, joka tuo valoa elämään ja säilöö myös kätevästi sisäänsä tärkeitä pieniä tavaroita. Kauniisti valaiseva lamppu soveltuu esimerkiksi yövaloksi makuuhuoneeseen tai eteiseen lipaston päälle. Sen käteviin lokeroihin voi sujauttaa vaikkapa kännykän, avaimet tai silmälasit. ”Sissi” lamppu on upea lahjavalinta, varma katseenvangitsija ja samalla käytännöllinen ja kaunis säilytysrasia. Hanki lahjaksi hänelle, joka arvostaa esteettisyyttä ja käytännöllisyyttä samassa paketissa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kätevä ja upeasti valaiseva ”Sissi” pöytälamppu sopii kaikkiin kodin huoneisiin, toimistolle tai työhuoneelle. Kaunis ja keveän ilmava, hauskasti ja kekseliäästi muotoiltu tuote on upea lahjaidea tyylikkäälle ja omasta maustaan varmalle ystävälle, tutulle, sukulaiselle tai vaikkapa puolisolle. Lamppu on itsessään upea koriste-esine, johon voi asetella vaikkapa kukkia tai muita kauniita ja tärkeitä kodin esineitä. Siitä voi rakentaa omanlaisen sisustusesineen tai käyttää pääasiassa käytännön tarpeisiin, kuten avaimien, silmälasien ja kännykän säilytykseen. Makuuhuoneen pöydällä pienessä, mutta suuren vaikutuksen tekevässä lampussa voi pitää tallessa nenäliinat ja vaikkapa lukulasit.

Välttämättömät pientavarat saattavat usein olla hukassa ja se voi harmittaa paljonkin. Kadonneiden esineiden etsimiseen menee yllättävän paljon aikaa. Kodin sisustuksessa piensäilytykseen soveltuvat rasiat ja esineet ovat viihtyvyyden kannalta yhtä tärkeitä kuin suuretkin kodin esineet. Kun tavarat ovat omilla paikoillaan, on kodissa rauhallinen ja mukava tunnelma ja nopeatkin uloslähtemiset sujuvat kuin tanssi! Tyylikäs ja moderni ”Sissi” lamppu sopii upeasti aikuiseen makuun ja myös lapset sekä nuoret pitävät siitä. Lastenhuoneeseen se sopii erinomaisesti iltavaloksi valaisemaan iltasadun lukemisen ajaksi ja nuoren huoneeseen se luo mukavaa ja trendikästä tunnelmaa.

Tuotetiedot

  • soveltuu energiansäästölampulle
  • mitat: 25 cm x 25 cm x 16 cm
  • materiaal: polypropeeni
2020-09-30T04:11:19+00:00