Tarvitsetko apua?

SoftShell jäätelökonepallo

49,90 €
Sis. alv
- +
Nyt on leikittelevän helppoa valmistaa omaa jäätelöä – tämän hauskan pallon avulla. Pallon kyljestä kaadetaan jäätelön valmistamiseen tarvittavat ainekset sisään, sitten vain pyöritellään ja jäätelö sekoittuu kuin itsestään valmiiksi. Softshell jäätelökonepallo onkin ensiluokkainen lahja kesäkuumilla esimerkiksi omalle lapselle tai sukulaislapsille. Jäätelön tekemistä hauskempaa on vain sen syöminen, joten osta nyt tämä hilpeä jäätelökone lahjaksi läheiselle ja tehkää yhdessä maailman herkullisinta jäätelöä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Muistan jäätelökesää, kun lapset kiirehtii kouluun”, laulettiin hittikappaleessa, ja tottahan se on. Kesä on parasta aikaa syödä herkullista jäätelöä, eikä mikään ole makoisampaa kuin kylmä tuutti auringon paisteessa rantahiekalla kävellessä. Jäätelö on herkullista, ja sitä on myös hauska valmistaa kotona.

Nyt esittelemmekin erinomaisen kätevän ja ratkiriemukkaan jäätelökoneen, joka toimii ilman sähköä. SoftShell jäätelökonepallo on nimittäin jäätelöpallon muotoinen laite, jonka avulla valmistat jäätelöä helposti ja nopeasti. Kaadat vain pallon säiliöön sisään kerman, maidon, tuoreita hedelmiä ja muita mausteita, ja toisesta luukusta sijoitat palloon jääpaloja. Sitten palloa pyöritellään ja rullaillaan, voidaan jopa heitellä varovasti ilmaankin. 20 minuutin pyörittelyn jälkeen pallon annetaan olla hetken paikoillaan, jotta jäätekömassa asettuisi. Sitten avataan luukku ja lusikoidaan herkku lautasille – tai suoraan niin sanotusti ”ääntä kohti”! SoftShellin avulla jäätelön tekeminen on hyvin hauskaa puuhaa, ja nuoret lapsetkin malttavat odottaa jäätelön valmistumista, kun prosessiin saa itse osallistua palloa pyörittelemällä.

SoftShell jäätelökonepallo on hauska lahja lapsiperheelle, mutta kelpaa toki varttuneemmillekin jäätelön ystäville. Kesä on jäätelön syömistä varten, joten tilaa nyt tämä hilpeä laite ja anna lahjaksi läheisillesi!"

Tuotetiedot

  • * väri: sininen
  • * toimii ilman sähkövirtaa
  • * mukana ”Pure & Simple” -reseptivihko ja käyttöohjeet

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-23T16:08:33+00:00