Tarvitsetko apua?

Söpö lintujen ruokintateline

Alkaen: 17,90 €
Sis. alv
- +
Ei tilaa lintujen ruokintamökille, mutta pelkät talipallot näyttävät orvoilta? Hanki oheinen suloinen lintuhahmo, jonka mahaan talipallon voi kiinnittää, ja lintujen ruokinta onnistuu jatkossa myös tyylillä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lentäviä ystäviämme on hyvä ruokkia etenkin talvella, ja lintujen ruokkimiseen on tarjolla erilaisia tapoja pelkistä talipalloista alustoihin ja lopulta kokonaisiin mökkeihin asti. Nämä metalliset, ripustettavat lintujen ruokintaan sopivat mobiilit ovat loistavat etenkin silloin, jos esimerkiksi tilaa lintujen ruokintamökille ei ole tai sellaista ei vain olla vielä hankittu.

Pelkät roikkuvat talipallot nyt ovat lintujen mieleen, sillä nehän eivät välitä siitä, että miten ne ruokansa saavat. Ihmisen silmää tosin miellyttää varmasti enemmän tyylikäs metallinen mobiili kuin yksinäinen talipallo. Valittavana on punatulkku, lintunen tai hauska pöllöhahmo, joka sopii esimerkiksi lapsen omaksi lintujen ruokintatelineeksi

Loistava lahja lintujen ystävälle, joka ei halua tinkiä tyylistä eikä persoonallisuudesta. Metallinen ruokintateline kestää käytössä, ja on hauska seurata sivusta, miten linnut reagoivat itsensä näköiseen telineeseen.

Tuotetiedot

Söpö lintujen ruokintateline

¨
  • Pakkaus sisältää: metallinen lintujen ruokintateline

    Mitat: 16 x 8 cm

  • Vaihtoehdot: punatulkku, lintunen tai pöllö
2020-09-23T12:47:01+00:00