Tarvitsetko apua?

Spagettimitta hevosennälkään

9,90 €
Sis. alv
- +
Kun arjen kiireessä valmistaa spagettiateriaa, keitettävän spagetin määrä tulee usein arvioitua väärin. Kuinka monesti sitä keittääkään vähän ylimääräistä spagettia, jotta se ei loppuisi kesken – ja lopulta tulee huomanneeksi, että spagettia oli yllin kyllin ja siitä riittäisi syötävää vielä parille seuraavallekin päivälle. Tähän ongelmaan on helppo ratkaisu. Spagettimitan avulla tarvittavan spagetin määrä on helppo tarkistaa. Mitassa on määrät niin lasten, naisten kuin miestenkin annoskokoa varten. Lisäksi mitasta löytyy annosmitta niille, jotka voisivat kovaan nälkään syödä vaikka hevosen! Mitta vie vain vähän tilaa ja sen voi halutessaan ripustaa vaikka koukkuun. Tilaa tästä arjen kätevä apuri keittiöön tai anna lahjaksi vaikka spagettipaketin kera!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Käytännöllisiä ja tilaa vähän vieviä lahjoja osataan arvostaa aina. Kätevä spagettimitta on helppo säilyttää samassa kuivatarvikkeiden kaapissa kuin spagetitkin. Sille voi laittaa kaapin seinään vaikka pienen naulan, johon se voidaan ripustaa ja näin se on aina tarvittaessa saatavilla. Kun vesi kattilassa kiehuu ja suola on veteen lisätty, on aika laittaa spagetit veteen. Kädenkäänteessä tarvittava määrä spagettia on mitattavissa spagettimitan avulla. Spagettia otetaan käteen, pudotetaan mittaan ja laitetaan vain mittaan mahtuvat määrät kattilaan. Näin saadaan helposti ja nopeasti juuri oikea määrä spagettia tarjoiltavaksi.

Hevosennälkään sopivassa mitassa on oma osionsa, tämä sopii varmasti niille, jotka rakastavat spagettia ja oikein odottavat kunnon annosta herkullisen kastikkeen kera. Oli sitten kyseessä avokado-, tomaatti- ja jauhelihapullakastike, spagetti maistuu aina. Spagettimitta on samalla sekä hauska että käytännöllinen tarve-esine, jota voi suositella lahjaksi sellaisenaan tai vaikkapa annettavaksi italialaisten herkkujen kera.

Tuotetiedot

Spagettimitta hevosennälkään

  • Spagettimitta neljän erikokoisen annoksen mittaamiseen
  • Väri: vaaleanvihreä
  • Materiaali: akryyli
  • Mitat: 17 x 7 x 0,2 cm
  • Mitassa reikä, josta sen voi halutessaan ripustaa naulaan
2020-09-26T08:19:48+00:00