Tarvitsetko apua?

Stay Cool kylmäpyyhe

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Stay Cool kylmäpyyhe viilentää treenin jälkeen ja raikastaa hellepäivänä. Pyyhkeen materiaali on suunniteltu pysymään viileänä ja raikkaana useita tunteja. Tämä on joulukauden paras lahjaidea esimerkiksi siippalle, joka käy päivittäin kuntosalilla, tai lätkätreeneissä rehkivälle velipojalle. Kesäkuumalla se on lenkkeilijän tai ulkoilijan paras kaveri. Stay Cool kylmäpyyhe virkistää hartioita, otsaa ja jalkoja ja hoitaa liikunnasta helliä lihaksia, ja on tarpeellinen lisä kaikkiin treenikasseihin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Stay Cool kylmäpyyhe on verraton lahja urheilijoille, kuntoilijoille, salihirmuille ja himotreenaajille, jotka tarvitsevat rasittuneisiin lihaksiinsa raikastusta ja viilennystä. Siinä, missä jääveteenkin kastetut tavalliset pyyhkeet menettävät viilentävän vaikutuksensa nopeasti, Stay Cool pysyy ainutlaatuisen materiaalinsa ansiosta tuntikausia kylmänä. Stay Cool kylmäpyyhkeen käyttö on myös helppoa: pyyhe kastetaan veteen, liika vesi valutetaan pois ja pyyhe ravistellaan kosteaksi – ja se viilenee hetkessä. Pyyhkeen mukana saat kantoboksin, jossa pyyhe kulkee kätevästi. Stay Cool kylmäpyyhe kannattaakin pitää aina urheilukassissa, niin miellyttävän ja rentouttavan tuntuinen se on urheilusuorituksen jälkeen.

Stay Cool kylmäpyyhkeellä on muitankin käyttömahdollisuuksia. Se raikastaa myös esimerkiksi hikisen lenkin aikana kesähelteellä, ja hot joogassa se on hyvä olla käden ulottuvilla siltä varalta, että venytykset ja tilanteet käyvät liian lämpimiksi. Kuumeista oloa se lievittää kylmävesipullon tavoin, ja saunassa se tuntuu hauskalta kuumia löylyjä vasten.

Stay Cool kylmäpyyhe on luonnollinen lahjaidea suvun kovimmille urheilijoille, itsestään selvä ja miellyttävä lisä se on kuntosaleilla paljon viihtyvälle. Toki sen voi tilata itselleenkin ja hemmotella itseään sen viilentävällä vaikutuksella. Urheiletpa sitten tositarkoituksella tai satunnaisesti, tämä hieno ja ihmeellinen kylmäpyyhe kuuluu vakiovarusteisiisi yhtä selkeästi kuin juomapullo ja lenkkitossut.

Tuotetiedot

  • väri: sininen
  • mitat: 100 cm x 30 cm, toimii erityisesti hartioilla, pään päällä ja jaloilla
  • kylmenee 5–10 sekunnissa
  • säilyttää kylmyytensä 2–5 tuntia
  • Toimitetaan kantoboksissa, jossa klipsi esimerkiksi urheilukassiin kiinnitämiseen
  • materiaali: polyesteri
2020-10-21T12:17:47+00:00