Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Stofftier Bär mit persönlichem Foto

  19,90 €
  Sis. alv
  DHL Express mahdollista
  - +

  Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

  Söpö nallekarhu on yleisestikin ottaen loistava lahja, ja valokuvalla koristellun paitansa ansiosta tämä kaveri on myöskin todella persoonallinen pehmolelu! Tee lahjasta henkilökohtainen ja valitse haluamasi kuva painatettavaksi T-paitaan. Näin nalleystävästä tulee varmasti lahjapöydän suosituin!

  19,90 €

  Other customers bought

  Kuvaus

  Lapset rakastavat pehmoleluja ja ottavat lempipehmonsa kaikkialle mukaan. Mutta varmasti myös aikuiset pitävät pehmoeläimistä, ja ne voivat myös toimia eräänlaisina onnenkaluina. Tämän lahjan avulla voit esitellä personoidun, uuden ystävän lahjansaajalle! Söpön pehmonallen saa entistäkin henkilökohtaisemmaksi painattamalla T-paitaan persoonallisen kuvan. Et voi enää osoittaa tämän yksilöllisemmin välittäväsi lahjan saajasta!

  Pehmoinen pikkunalle pienine nappisilmineen on valmiina halattavaksi ja on loistava toveri niin isoille kuin pienillekin! Lahjan avulla voi kuvitella halailevansa T-paidan kuvan henkilöä, joka sattuu olemaan sillä hetkellä jossain muualla. Niinpä T-paidalla varustettu nalle on loistava läksiäislahja henkilölle, joka on lähdössä muualle joksikin aikaa. Sopiva joululahja myöskin tai syntymäpäivälahja; joka tapauksessa tilanteeseen kuin tilanteeseen loistava lahja!

  Tuotetiedot

  • Istumakorkeus: 20 cm
  • Materiaali: 100 % polyesteriä
  • Valokuva: 7x5 cm
  2020-05-30T23:34:29+00:00