Tarvitsetko apua?

Stressinpoistomakkara

5,90 €
Sis. alv
- +
Nyt on stressinpoistoon tarkoitettu lelu muotoiltu varsin hauskasti. Lenkkimakkaran muotoinen pötkö on sen venyvän ja muotoutuvan sisällön ansiosta mukavaa veivattavaa käsissä - tämän avulla saa varmasti monet naurut aikaiseksi. Tämän makkaran voi ottaa mukaan grillijuhliin, jossa moni varmasti haluaa puserrella ja venytellä tätä hauskaa lelua. Televisiota katsellessa pötköä voi hermojaraastavan jääkiekko-ottelun tai muun urheilulähetyksen aikana puristella jännitystä lievittämään. Makkaraa voi venyttää, pusertaa, pyöritellä, taivuttaa ja laittaa kaksinkerroin. Jokaiselle tulee omat mielikuvat taipuvasta makkarasta mieleen ja hauskoja juttuja makkarasta irtoaa varmasti. Tilaa tästä makkara huumorinystävälle puristeltavaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lenkkimakkaraa lounaaksi työpaikan ruokatauolla? Mikäli työpaikan ilmapiiri kestää huumoria, voi stressinpoistomakkaran ottaa taukotilaan mukaan ja sitä voi yrittää tarjota lounaaksi työkavereille. 18 senttimetriä pitkää ja tuuman verran paksua makkaraa voi venytellä ja puristella ja taivutella mitä hauskimpiin muotoihin.

Saunaillan varustukseen tämä pilailumakkara kuuluu ehdottomasti. Kaikkialla, missä on makkaraa tarjolla, voi yrittää tarjoilla myös tätä hauskaa lenkkimakkaraa. Venyttäkää, puristelkaa, laittakaa makkaraa kaksikerroin ja puristelkaa taas – makkara taipuu käsissä ja palautuu jälleen helposti ennalleen. Anna makkara lahjaksi syntymäpäiviään saunaillassa viettävälle tai ota mukaan saunailtaan ihan muuten vain. Velipojalle voit tarjota lenkkimakkaraa sämpylän sisässä ja naurut ovat taatut! Makkaroista on aina väännetty kaikenlaista vitsiä ja nyt tämän hauskan pilailumakkaran ansiosta makkaravitsit tulevat entistä konkreettisemmiksi. Vapun viettoon pilailumakkara sopii kuin vappunenä päähän ja sitten vain testaamaan, mistä löytyy illan heikoin lenkki! Tilaa huumori-ihmiselle stressinpoistomakkara lahjaksi tai saunaillan pilailuesineeksi. Naurut ovat varmasti taatut!

Tuotetiedot

Stressinpoistomakkara

  • lenkkimakkaran näköinen stressinpoistolelu
  • mitat: noin 18 x 2,5 cm
  • materiaali muotoutuu puristeltaessa ja venytettäessä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-19T17:57:38+00:00