Tarvitsetko apua?

Suihkukello Timo

8,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Onko sinun tai sukulaisesi perheessä heitä, jotka lotraavat vettä ottamalla pitkiä suihkuja? Onko hankalaa arvioida, kuinka pitkään suihkussa tulekaan oltua? Tämä suihkuseinään asennettavan tiimalasin avulla on helppo säästää aikaa ja vettä, jotka ovat kummatkin yhtä kuin rahaa.

Other customers bought

Kuvaus

On meidän kaikkien vastuulla huolehtia siitä, että ympäristön rajallisia resursseja käytetään järkevästi. Aivan kuten rahaa ei vain ilmesty automaatista, ei juomavettäkään usein sada maahan sitä vauhtia, kuin miten sitä käytetään. Kaiken lisäksi vesi myös usein maksaa rahaa tai kenties lämmin vesi ei ole taloudessasi loppumaton ”luonnonvara”, joten veden säästämistä kannattaa suosia. Varsinkin talviaikaan voi tulla kiusaus ottaa pitkiä, lämpimiä suihkuja, sillä ajankulua ei rentouttavassa suihkussa välttämättä edes huomaa. Paitsi nyt.

Tämän imukupeilla suihkun seinään kiinnitettävän tiimalasin avulla on helppo seurata, kuinka kauan aikaa suihkussa tulekaan vietettyä. Tiimalasi valuu tyhjiin viidessä minuutissa, mikä on 3.5 minuuttia vähemmän kuin keskivertoaika suihkussa. Näin voit siis säästää vettä 35 litraa päivässä, ja 240 litraa viikossa! Se alkaa jo näkyä vesilaskussakin, mutta tärkeintä on tietysti ympäristöystävällisyys. Loistava lahja kenelle tahansa, jonka taloudesta löytyy ”vesisyöppö”.

Tuotetiedot

Suihkukello Timo

  • Materiaalit: hartsi, muovi
  • Mitat: 11 x 3,6 x 1,6 cm
  • Paino: 80 g
  • Viiden minuutin mittaus
  • Voimakas imukuppi
2019-12-14T15:06:33+00:00