Tarvitsetko apua?

Sulava kello Dalin tyyliin

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tässä tyylikäs ja lumoava lahjaidea, joka ilahduttaa saajaansa varmuudella! Sulanut kello on yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista Salvador Dalín surrealistisen tyylin symboleista. Se on ihastuttava lahja ystävälle tai rakkaalle, sillä onhan kellon tehtävänä maalauksen nimenkin mukaan kuvastaa muiston pysyvyyttä!

Other customers bought

Kuvaus

La persistencia de la memoria (suom. Muiston pysyvyys) on yksi sekä taidemaalarina, kuvanveistäjänä että elokuvakäsikirjoittajana tunnetun Salvador Dalín tunnetuimmista teoksista. Maalauksen sulavista kelloista on muodostunut Salvador Dalín surrealistisen tuotannon symboli ja ne ovat lumonneet katsojat ympäri maailmaa. Nyt voit lahjoittaa ystävällesi palan tästä kauniista maalauksesta, tyylikkään ja aina yhtä ajankohtaisen sisustuselementin, kellon muodossa. Mikä parasta, tätä kelloa varten sinun ei tarvitse lyödä uutta naulaa seinään, vaan voit asettaa sen esimerkiksi pöydän tai hyllyn kulmalle sekä vaihtaa sen pakkaa tarpeen mukaan. Kello on tasapainotettu niin, että se pysyy tukevasti paikallaan jokaisella tasaisella alustalla.

Kello on valmistettu muovista ja sen reunat on hopeanhohtoisiksi päällystetty. Sen koneisto on tehty tarkkaan ja huolella ja on säädettävissä kellon takapuolelta. Kello tarvitsee toimiakseen AA pariston (ei sisälly pakkaukseen). Ympäri maailman rakastettu ja hyvin tunnettu sulava kello tuo tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta huolitellun lisän joka kodin sisustukseen. Se on ihastuttava lahja sekä taiteen että sisustuksen ystäville ja toimii persoonallisena ja lumoavana katseenvangitsijana, josta jokainen lahjansaaja iloitsee varmasti päivittäin.

Tuotetiedot

  • tasapainotettu niin, että kello pysyy paikoillaan kaikilla tasaisilla pinnoilla
  • kellokoneisto
  • 18 x 11,5 cm
  • tarvitsee toimiakseen 1 x AA paristo (ei sisälly pakkaukseen)
2020-10-24T02:19:26+00:00