Tarvitsetko apua?

Sunny Side esiliina

21,90 €
Sis. alv
- +
Tämä hauska ja pirtsakka esiliina saa keittiössä toimimiseen puhtia ja energiaa jo pelkällä ulkonäöllään. ”Live life the sunny side up”, tämä essu kertoo ja naurattaa jo ihan olemuksellaan. Esiliina on aina käypä lahjaidea kaikille kotona ruokaa laittaville, miksei myös ammattikokeille, jotka saavat tästä energiapakkauksesta hieman helpotusta ankaraan arkiduuniinsa. Sopii mainiosti sekä naisen että miehen ylle. Tilaa heti ja ilahduta ystäväpiirisi kokkausharrastajaa tällä kivalla lahjalla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nauru on kokkaamisen suola ja esiliina sen pippuri, väitämme lahjat.fi-toimituksessa. Kaikkien aloittelevien ja miksei kokeeneempienkin ruoanlaittajien ensimmäinen hankittava keittiötarvike on esiliina. Se suojaa ruoanlaittajaa sotkuilta ja roiskeilta ja siihen voi esimerkiksi pyyhkiä veitsenterän. Nyt saanemmekin esitellä ”Sunny Side” esiliinan, joka sopii niin nais- kuin miespuolisillekin kokkaajille. Esiliinaan on kirjailtu lause ”Live life the sunny side up”, ja tästähän voi ottaa oppia niin keittiössä kuin elämässä yleensäkin.

”Sunny Side” esiliina on varmasti kaikkien keittiössä viihtyvien gourmandien ja armoitettujen ruoanlaittajien mielilahja. Se on hyvää fiilinkiä luova ja rentoutta keittiössä toimimiseen tuova varuste. Kun ruoka palaa pohjaan, vilkaiset vain esiliinan mietelausetta ja muistat jälleen ottaa rennosti. ”Sunny side up!” Ja tämä essu ansainnee kaiken huomion myös ammattimaisemmissa ruoanlaittopiireissä: mikä loistava lahja kokkikollegalle tämä aurinkoinen tavara voisikaan olla. Mieli lepää työnkin äärellä, kun on oma esiliina yllä!

”Sunny Side” esiliina on ensiluokkainen ja helposti annettava lahja esimerkiksi keittiössä viihtyville vanhemmillesi, omaan kotiin muuttavalle nuorukaiselle tai tosissaan kulinarismia harrastavalle ystävälle. Tämä lahja saa kaikki kotikeittiöiden masterchefit iloisiksi, joten tilaa heti.

Tuotetiedot

  • 100% puuvilla
  • 71 cm x 89 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-08-14T02:09:46+00:00