Tarvitsetko apua?

Sunnyside - Kananmunamuotti

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Aamut, varsinkin arkiaamut, harvoin ovat kenenkään lempihetkiä. Kiire töihin tai kouluun, kahvimaito loppu, lapsia pitää maanitella syömään nopeammin…Tämä pilvestä kurkistavan auringon muotoinen muotti kananmunalle saa varmasti hymyn huulille aamuna kuin aamuna!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Aloita päiväsi aurinkoisesti ikkunasta näkyvästä säästä huolimatta tämän hauskan, paistetulle munalle tarkoitetun muotin avulla. Se on muotoiltu auringosta kurkistavan pilven muotoon ja siinä on paikka keltuaiselle (tietenkin aurinko) ja valkuaiselle (pilvi). Kenties hieman vaivannäköä aamun kananmunan valmistukseen, mutta lopputulos on niin hauska, että sitä ei kannata jättää kokeilematta. Sopii varsinkin viipyileviin viikonloppuaamuihin.

Joskus pienempiä lapsia saa hoputtaa syömään tai isompiakaan koululaisia ei millään meinaa ruoka kiinnostaa. Tämä auringon ja pilven muotoinen paistettu muna varmasti kiinnittää lapsen huomion ja ruoka-annos on kuin taideteos. Lisää vielä auringonsäteet, kenties vihanneksia ruohoksi ja muutama lintu taivaalle. Tai mikä parempaa, anna vaikka lapsen koristella annoksensa oman maun mukaiseksi taideteokseksi.

Toimii myös ”isoimmille lapsille” piristykseksi keskellä arjen kiirettä ja pitkää syksyä ja talvea. Loistava lahja niin lapsiperheelle kuin kaverille, kämppikselle tai puolisollekin. Ja jos muotin hankkii samassa taloudessa asuvalle, pääsee sitä kätevästi käyttämään itsekin…

Tuotetiedot

Sunnyside - Kananmunamuotti

  • Materiaali: silikoni
  • Konepesunkestävä
2020-09-24T14:43:25+00:00