Tarvitsetko apua?

Suola- ja Pippurisirottimet Kaniasento

9,90 €
(198,00 € / kg) Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Mitäpä, jos hätkähdyttäisit hauskasti hankkimalla ruokapöytääsi suola- ja pippurisirottimet, joiden kaksimielinen viesti saa ruokailevat vieraasi hykertelemään ilosta! Tämä tyylikkääksi muotoiltu paritteleva pupupariskunta ei jätä ketään kylmäksi!

Other customers bought

Kuvaus

Onko sinullakin ystävä tai perheenjäsen, jonka tuhmista jutuista ei kerta kaikkiaan tule loppua? Tai viihdytätkö itse ystäviäsi heitellen heille mielelläsi rivoja juttuja? Tämä paritteluasentoon jämähtänyt pupupariskunta on erinomainen hankinta huumori-ihmisen ruokapöytään. Sen lisäksi, että puput ovat jämähtäneet keskenään kanimaiseen asentoon, ne myös maustavat ruoat tarjoten suolat ja pippurit niille, jotka ylipäätään kehtaavat erottaa kanit toisistaan. Nämä suola- ja pippurisirottimet ovat kerrassaan loistava tapa testata ystävien huumorintajua!

Ruokansa maustaakseen vieraasi joutuvat erottamaan nämä paritteluasentoon jumiutuneet kanit toisistaan ja päättämään, ottavatko mausteensa valkoisesta urospupusta vaiko mustasta naaraasta. Hykerryttävän tyylikäs keraaminen lahjaidea jokaiselle huumorin ystävälle ja mainio tuparilahja nuorelle parille!

Tuotetiedot

Suola- ja Pippurisirottimet Kaniasento

  • Materiaali: Keramiikkaa
  • Pakkauksen mitat: 10,5 x 9,6 x 9 cm
2020-09-20T18:53:12+00:00