Tarvitsetko apua?

Suola- ja pippurisirottimet Käsikranaatti

13,90 €
Sis. alv
- +
Näitä käsikranaatteja voi vaikka heitellä huoletta, sillä räjähdysaineen sijaan niihin laitetaan suolaa ja pippuria. Hauska yksityiskohta keittiössä normaalien sirottimien sijaan! Ja voihan niihin toki laittaa muitakin kuin vain edellä mainittuja mausteita. Tiedossa on joka tapauksessa tajunnan räjäyttäviä makuelämyksiä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kannattaa varautua yllättyneisiin ja hieman epäileviinkin katseisiin, kun illallispöytään asetetaan kaksi kappaletta käsikranaatteja. Mutta ei hätää, sillä näissä maustesirottimissa ei ole mitään vaarallista! Ellei sitten päätä täyttää niitä suolan ja pippurin sijaan tulisilla mausteseoksilla, ja yllättää vieraat toisen kerran.

Nämä aitojen kranaattien näköiset sirottimet tulevat hienossa, puisessa laatikossa, joka on kuvitettu lukolla. Sirottimet sopivat siis loistavasti esimerkiksi tupaantuliaislahjaksi innokkaalle kokille, joka arvostaa myös hieman erikoisempia esineitä. Vielä mieleenpainuvamman lahjasta saa, jos sirottimet täyttää valmiiksi erilaisilla, itsetehdyillä mausteseoksilla! Ja sitten vain illalliskutsua odottelemaan.

Sirottimet on tehty laadukkaasta posliinista, joten ne ovat paitsi hauska, myös tyylikäs lahja. Niiden käsittelyssä kannattaa tietysti olla varovainen. Pudottaminen saattaa nimittäin saada räjähteiden puutteesta huolimatta sirottimien sisällöt räjähtämään ympäri keittiötä…

Tuotetiedot

Suola- ja pippurisirottimet Käsikranaatti

  • Materiaali: posliini
  • Konepesun kestävät
2020-10-27T06:38:25+00:00