Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Suorakulmainen valokuvapalapeli, 768 palaa

  39,90 €
  Sis. alv
  DHL Express mahdollista
  - +
  Jättipuzzle vapaavalintaisella kuvapainatuksella – kuullostaako hyvältä? Me lahjat.fi-toimituksessa ainakin olemme sitä mieltä. Tämä palapeli on mahtava lahjaidea esimerkiksi jo eläkkeellä oleville vanhemmillesi tai isovanhemmille, joilla on luppoaikaa palapelien kasaamiseen. Kuinka hauskaa onkaan, kun puzzlesta paljastaa pikku hiljaa esimerkiksi hauska kuva lahjan antajan perheestä. Kerrassaan ihana lahja, joka tietenkin vaatii saajaltaan kärsivällisyyttä. Lopussa kiitos seisoo, kun palapeli on ratkaistu! Tästä hieno ja arvokas lisä joululahjasäkkiin.
  Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

  Other customers bought

  Kuvaus

  Tässä erinomainen lahja heille, jotka tykkäävät palapelien ratkomisesta – tositarkoituksella. Yli 700 palaa lienee haaste kovimmillekin puzzlenkasaajille, mutta nyt on haaste heitetty. Tämä suorakulmion muotoinen jättipalapeli nimittäin ottaa aikansa mutta tietenkin palkitsee lopulta – hauskan valokuvan muodossa. Sen on toki lahjan tilaaja palapeliin itse määritellyt, ja siinä piilee tämän puzzlen nerokkuus: olkoon se sitten perhepotretti tai onnistunein lomavalokuva, jokainen näistä palapeleistä on taatusti erilainen ja ainutlaatuinen. Valokuva painatetaan laadukkaana ja tarkkana väripainatuksena palapelin pahvipohjalle ja voit tilaajana olla varma, että alkuperäisen otoksen värit toistuvat entistä kirkkaampina.

  Palapelit ovat tietysti aina ajankohtainen ja yhä uudelleen trendikäs tuote, jotka henkivät hidasta elämäntapaa ja rauhoittumista. Mikä olisikaan enemmän zen-filosofian mukaista kuin päivittäinen palapelinkokoamistuokio, jonka jälkeen mieli on tyhjentynyt – ja toki myös palapeli hieman edistynyt?

  Lahjana tämä valokuvapalapeli on ensinnäkin henkilökohtainen, sillä voit määritellä itse palapelin kuvamotiivin. Toisekseen se on arvokas ja kaunis lahja heille, joilla on elämässään aikaa (ja ylimääräinen pöytä) palapelin kasaamiseen: tietenkin jo eläkkeelle päässeille vanhemmillesi tai isovanhemmillesi, miksei myös vaikkapa sukulaisille, joille voit lahjoittaa perheesi valokuvan näin hauskassa muodossa.

  Tuotetiedot

  • 768 palaa
  • muoto: suorakulmio
  • materiaali: pahvi
  • mitat: 41 cm x 58 cm
  2020-09-26T17:29:50+00:00