Tarvitsetko apua?

Superman 3D-lamppu

47,90 €
Sis. alv
- +
Tämä valaisin on ilmiselvästi Teräsmiehen suojeluksessa: tämä upea Superman 3D-lamppu toimii pattereilla ja näyttää seinällä kolmiulotteiselta. Hieno sisustuselementti kaikille sarjakuvien ystäville ja Teräsmies-faneille – tämä lamppu täydentää teini-ikäisen pojan huoneen lopullisen tyylikkääksi. Lamppu näyttää siltä, kuin se olisi isketty seinästä läpi – tämän efektin toteuttaa 3D-tarra, joka kiinnitetään lampun ympärille. Tilaa heti tämä oiva lahja sukulaislapselle tai omalle pojallesi, miksei toki varttuneemmallekin sarjakuvaharrastajalle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei, sehän on Teräsmies – tai tarkemmin sanottuna upea 3D-valaisin, joka on muotoiltu Teräsmiehen rintalogon näköiseksi. Superman 3D-lamppu onkin hieno ja fiilistä täynnä oleva lahjaidea esimerkiksi teini-ikäiselle pojalle, miksei toki kenelle tahansa sarjakuvista innostuneelle. Lampun ympärille kiinnitettävä tarra saa aikaan upean kolmiulotteisen illuusion.

Teräsmies, englanniksi Superman, on yhdysvaltalainen sarjakuvasankari, jonka syntyhistoria ajoittuu 1930-luvulle. Teräsmiehen myötä syntyi moderni supersankarisarjakuva, ja tämä puhtoinen sankari onkin eräs kaikkien aikojen kuuluisimpia ja tunnetuimpia kulttuuri-ikoneita. Teräsmiehestä on lisäksi tehty elokuvia, piirrossarjoja, akateemisia tutkimuksia ja lauluja. Siviiliminänsä Clark Kent on ujo ja kömpelö toimittaja, mutta kun vääryys uhkaa, hänestä kuoriutuu voittamaton supersankari.

Teräsmies, Superman, on yksinkertaisesti mahtava hahmo, ja tämä upea lamppu saa aikaan melkoisen wow-efektin kenessä tahansa Teräsmies-fanissa, ja tämän lahjan kanssa et voi mennä pieleen, jos saaja on vähänkin kiinnostunut supersankarisarjakuvista. Lampussa on kolmikohtainen virtakytkin, eli voit ajastaa sen sammumaan puolen tunnin jälkeen – erinomainen toiminto lukulampulle! Lisäksi lamppu on varsinainen katseenvangitsija ja jokaisen trendikkään ja populaarikulttuuria pursuavan kodin sisustuselementti. Tilaa heti lahjaksi ja ilahduta Teräsmies-diggaria, nuorta tai vanhaa!

Tuotetiedot

  • ripustetaan tarranauhalla (ei mukana pakkauksessa) tai ruuveilla (tappi ja ruuvit mukana pakkauksessa)
  • sisältää käyttöohjeet
  • mukana 3D-tarra
  • suositellaan asennettavaksi tasaiselle pinnalle
  • kolmikohtainen kytkin: koko ajan päällä, 30 minuuttia päällä, pois päältä
  • mitat: 17,9 cm x 11,9 cm x 30,7 cm
  • paristot eivät sisälly pakkaukseen
2020-09-29T12:12:51+00:00