Tarvitsetko apua?

Superman esiliina

22,90 €
Sis. alv
- +
Tämä miehekäs esiliina on jokaisen keittiössä viihtyvän miehen toivelahja. Teräsmiehen univormusta ulkonäkönsä lainannut esiliina ei valitettavasti anna kantajalleen supervoimia, mutta antaa aivan varmasti keittiössä toimimiseen puhtia ja energiaa. Esiliina on loistava lahjaidea kaikille kotikokeille, miksei toki ammattimaisemmillekin ruoka-alan ihmisille. Esiliinoja aina tarvitaan, ja tämä liina onkin niin hauska tarve-esine, että se kannattaa toki tilata vaikka ihan itselleenkin. Tilaa heti ja ilahduta ystäväpiirisi kokkaavaa miestä tai aviosiippasi tällä ensiluokkaisella lahjalla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikkien suurten ja harjoittelevienkin kokkien ensimmäinen ja tärkein keittiötarvike on esiliina, joka suojaa ruoanroiskeilta ja johon voi pyyhkäistä leikkuuveitsen helposti. Nyt on esittelyssä Superman esiliina, joka sopii erinomaisesti kaikille keittiössä viihtyville teräsmiehille. Esiliina on kirjailtu Teräsmiehen univormun mukaan, ja tästähän saa annoksen optimismia ja luovuuttaa kokkaamiseen, vaikka varsinaisia supervoimia emme voikaan luvata. Superman esiliinan kun pukee ylleen, asiat tuntuvat luistavan ja lieden äärellä on mukavampaa.

Superman esiliina on kaikkien kotikokkien, mestarikulinaristien ja ruoanlaittoharrastajien toivelahja. Ensisijaisestihän tämä keittiötarvike suojaa ruoanlaittajaa sotkulta ja kuumilta nesteiltä, mutta mikäänhän ei estä esiliinaa olemasta myös charmantti. Ja sellainen tämä terästäkin tyylikkäämpi esiliina totisesti on. Kun ruoka palaa pohjaan, muistat mitä Teräsmies tekisi – ottaisi rennosti ja vinkkaisi silmää – ja kokkaaminen on taas astetta rentouttavampaa.

Superman esiliina on helposti annettava lahja kaikille ruoanlaiton ystäville, esimerkiksi keittiössä viihtyvälle isälle, omaan kotiin muuttavalle pojalle tai tosissaan kulinarismia harrastavalle ystävälle. Myös kaikki keittiömestarit, huomio: loistava lahja kollegalle! Tämä lahja saa kaikki masterchefit, niin ammattilaiset kuin harrastelijatkin, iloisiksi, joten tilaa heti.

Tuotetiedot

  • 100 % polyesteri
  • pestäväksi käsin
  • 18,8 cm x 13,6 cm x 1,4 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-28T18:11:25+00:00