Tarvitsetko apua?

Swirl - Viinilaukku kahdenkeskisiin hetkiin

49,90 €
Sis. alv
- +
Tämä laukku kätkee sisuksiinsa täydellisen illan ainekset: viinipullon ja kaksi lasia. Jos tarkoituksena on nauttia rauhallisesta illasta hyvän ystävän tai puolison kanssa, laukku varmistaa, että juomatarjottavat pysyvät ehjinä perille asti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä viinilaukku on kuin tehty niitä kahdenkeskisiä piknikkejä tai muita retkiä varten, joihin halutaan mukaan myös hieman viiniä. Ongelmana usein kuitenkin on, miten saada viinipullo ja lasit järkevästi ja ehjinä perille. Muovilasit ovat tietysti yksi ratkaisu, mutta ne eivät varsinaisesti ole kovin romanttiset. Tavallisessa kassissa viinipullo ja lasit kolisevat yhteen tai niitä joutuu kantamaan epämukavasti kädessä. Riski lasien rikkoutumiseen on suuri.

Tämä viinikassi on siitä kätevä, että sen mukana tulee kaksi viinilasia, minkä lisäksi siinä on tilaa vielä 0,375 litran viinipullolle. Lasit ja pullo kassiin ja kohti romanttista kohtaamispaikkaa! Loistava lahja esimerkiksi pariskunnalle, joka pitää kahdenkeskisistä hetkistä luonnon helmassa tai muualla, jonne on soveliasta tuoda omat juomansa mukana. Tai vaikka parhaalle ystävälle, jotta itsekin pääset nauttimaan kassin toimivuudesta yhteisissä illanvietoissa!

Tuotetiedot

Viinilaukku

  • EVA-materiaalia
  • Mitat 39 x 8,5 x 29 cm
  • Paino 0,91 kg
  • Sisältää kaksi viinilasia!
  • Enintään 37,5 cl:n kokoiselle viinipullolle
2020-10-29T17:23:12+00:00