Tarvitsetko apua?

Sydämenmuotoiset lusikat, 4kpl-sarja

7,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ihastuttavat sydämen muotoiset lusikat, jotka saavat mielen iloiseksi! Näillä kauniin punaisilla lusikoilla piristät hetkessä keittiötä ja saat käytännölliset lusikat esimerkiksi jäätelön, täytekakun tai hedelmäsalaatin syöntiin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Romanttiset lusikat, joissa on ihanat sydämet koristamassa lusikanvarressa ja antamassa niille läheisen merkityksen. Siksi lusikat sopivat erinomaisesti lahjaksi romantiikannälkäiselle tai kauniiksi eleeksi ystävänpäivänä. Lusikoiden iloisen punainen väri ja tyylikäs muotoilu piristävät kummasti keittiön ulkoasua ja ne kannattaakin jättää näkyville, jotta myös vieraat huomaavat ne.

Anna lahjaksi jotain uutta ja erilaista, mutta kuitenkin käytännöllistä, kuten esimerkiksi nämä ihastuttavat punaiset lusikat, jotka on muotoiltu persoonallisesti sisältäen lusikan varteen muotoillut herkät sydämet. Näillä lusikoilla maistuvat herkut, kuten jäätelöt, sorbetit, täytekakut ja piirakat entistä paremmilta. Lusikat on valmistettu kestävästä muovista, mutta ne eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita, melamiinia tai monomeerejä, kuten bisfenoli-A. Lisäksi lusikat voidaan helposti puhdistaa astianpesukoneessa. Lahjoita neljä kaunista sydämenmuotoista lusikkaa rakkaallesi, ystävälle tai palkitse itsesi.

Tuotetiedot

Sydämenmuotoiset lusikat, 4kpl-sarja

  • Tuotekuvaus: 4 lusikkaa, joiden varressa on sydän
  • Materiaali: Muovi
  • Konepesun kestävät
  • Ei sisällä bisfenoli-A.ta tai melamiinia
  • Mitat: kukin 15,1 x 1,2 x 3,0 cm
  • Väri: Punainen
2019-12-12T02:37:50+00:00