Tarvitsetko apua?

Sydän-hajuvesipullo kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Mahtava lahjaidea tyttöystävälle tai vaimolle, parhaalle ystävättärelle tai siskolle – tämä hajuvesipullo on ensinnäkin sydämenmuotoinen ja siksi niin söpö, toisekseen siinä on kaunis ja arvokkuutta henkivä helmikoristelu ja kolmannekseen se toimitetaan lahjan saajan nimellä kaiverrettuna. Tästä ei ystävänpäivälahja tai syntymäpäiväyllätys parane! Tilaa nyt elämäsi tärkeälle naiselle lahjaksi tämä aivan verraton varuste, jota voidaan aina kantaa mukana käsilaukussa tai ulkotakin taskussa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lempihajuvesi on osa persoonaa, ja kun ihanan ja itselleen sopivimman parfyymin kerran löytää, ei enää halua mitään muuta hajustetta käyttääkään. Hajuvesi onkin aina oiva lahjaidea kumppanille ja lahjan antaminen on merkki syvemmästä toisen tuntemisesta. Lisäksi hajuvesi on aina tarpeellinen, naisen jokapäiväiseen pukeutumiseen liittyvä kosmetiikkatuote.

Nyt viemme hajuveden lahjaksi antamisen seuraavalle tasolle: mikään ei nimittäin ole huomaavaisempaa kuin antaa rakkaasi lempituoksun mukana tämä kaunis ja arvokas hajuvesipullo lahjaksi. Hän voi kaataa parfyyminsa tähän pulloon ja näin lempihajuveden käyttäminen muuttuu entistä persoonallisemmaksi. Sydän-hajuvesipullo kulkee aina kätevästi käsilaukussa mukana, ja kaunis esinekin se on: ihanan muodon lisäksi pullossa on helmikoristelu ja hopeinen väri huokuu klassista luksusta.

Tämän hajuvesipullon kenties juhlavin ominaisuus on kuitenkin pulloon kaiverrettava nimikirjoitus: voit personoida pullon lahjan saajan mieleseksi ja muuttaa näin lahjan entistäkin henkilökohtaisemmaksi. Kaiverrus pulloon määritellään oheisen tilauslomakkeen kautta ja tehdään näyttävillä kaunokirjaimilla.

Tilaa nyt elämäsi tärkeälle henkilölle tämä huikean hieno hajuvesipullo lahjaksi ja ilahdutat lahjan saajaa varmasti. Charmantti lahjaidea kenelle tahansa naiselle ja kätevä sekä juhlava oheistarvike laittautumiseen.

Tuotetiedot

  • kaiverrus: enintään 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • toimitus ei sisällä hajuvettä
2020-09-29T14:04:13+00:00