Tarvitsetko apua?

Sydän-lahjapaperirulla

4,90 €
(3,50 € / m) Sis. alv
- +
Tätä kauniimpaa lahjapaperikuosia ei voi kuvitellakaan! Sydän-lahjapaperi on tietenkin ykkösvalinta pakkausmateriaaliksi silloin, kun lahjoihin tarvitaan romanttista fiilistä. Pakkaa esimerkiksi rakkaasi ystävänpäivälahja tähän kauniiseen paperiin tai anna tyttärellesi syntymäpäivälahja tähän paperiin käärittynä. Lahjoja yhdistelemällä pääset toki myös entistä syvemmälle romantiikan ytimeen: vaikkapa kaunis kaulakoru sydän-lahjapaperiin paketoituna on äärimmäisen ihana ja rakkautta henkivä lahja tärkeälle ihmiselle. Käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset, joten osta nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä lahjapaperi on lahjat.fi-toimituksen ykkössuosikki silloin, kun lahjasi täytyy olla romanttinen ja täynnä tunnetta. Sydän-lahjapaperi on kauniin valkoinen ja siinä on erikokoisia punaisia sydämiä eri asennoissa – aivan kuin sydämet sykkisivät kilpaa lahjan saajan sydämen kanssa, kun ojennat tälle kauniin mutta salaperäisen paketin tähän paperiin pakattuna. Täysin vastustamaton kuosi herkistää ja liikuttaa saajaansa.

Sydän-lahjapaperi on omimmillaan yhdistettynä romanttisiin lahjoihin. Tähän pakkaat niin mielitiettysi ystävänpäivälahjan, tyttäresi joululahjan kuin vaimosi syntymäpäivälahjakin. Lahjojen romantiikkakerroin nousee tuntuvasti ylöspäin, kun jo sinänsä kaunis lahja annetaan vielä näin hienossa ja ihanassa paketissa. Pakkaa sydän-lahjapaperiin esimerkiksi kaulakorut, suklaarasiat tai jopa sormus kosintaa varten – se jos mikä on äärimmäisen romanttista. Kun paketoit romanttisen lahjasi sydänkuosiin, lahjaonnistuminen on itsestäänselvyys!

Sydän-lahjapaperipakkauksessa on kaksi metriä 70 sentin levyistä paperia, ja se riittääkin mainiosti muutamaankin lahjaan. Toki tätä paperia ei kannata aivan tavanomaisiin paketteihin tuhlatakaan, sillä sydän-lahjapaperikuosiin paketoidaan erityoslaatuiset ja erityistärkeät lahjat läheisimmille henkilöille. Osta nyt vaikka muutama rulla varastoon, sillä ystävänpäivä, joulu ja rakkaan ihmisen merkkipäivät tulevat tietenkin joka vuosi uudelleen.

Tuotetiedot

  • mitat: 2 m x 0,7 m
  • rullan läpimitta 34 mm
2020-09-23T06:50:09+00:00