Tarvitsetko apua?

Sydänlämpöpullo valokuvalla

15,90 €
Sis. alv
- +
Lämminvesipullo on mainio lahja aivan kaikille. Kun pulloon voi vielä laittaa tärkeän valokuvan, niin pullo ei lämmitä pelkästään ulkoisesti vaan myös sisäinen lämmin hyvä olo on taattu. Lämminvesipullo auttaa, kun kärsii vatsakivusta tai kun jalat ovat kylmät tai vain muuten kaipaa lämpöä ja rakas ihminen on kaukana. Sydämenmuotoinen lämminvesipullo, jossa on paikka valokuvalle, on ihana ja tervetullut lahja aina. Pullo on kätketty pehmeän päällisen sisään ja päällisen materiaali tuntuu ihoa vasten miellyttävältä. Lämmin, mutta ei kiehuva, vesi laitetaan pulloon ja pullo suljetaan huolella. Lämpöä riittää tämän jälkeen pitkäksi aikaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kun joutuu sairastamaan tai talven kylmillä ilmoilla tuntee olonsa muuten palelevaksi, on ihana käyttää lämminvesipulloa lämmittämään ja parantamaan oloa. Joskus myös rakkaat lemmikit tarvitsevat lämpöä, esimerkiksi kissat ja koirat leikkauksen jälkeen, kun lämmittävää karvaakin on jouduttu poistamaan. Silloin lämminvesipullosta on iloa ja hyötyä, kun voi edes jollakin tavalla toista auttaa. Tätä sydämenmuotoista ja lämpimänväristä pulloa on helppo käyttää. Täytä pullo lämpimällä vedellä ja aseta se vaikka peiton alle kylmiä jalkoja lämmittämään. Pienen lapsenkin vatsakipuja voi lievittää lämminvesipullosta saadun lämmön avulla.

Sydämenmuotoisen pullon päällinen on 80-prosenttista puuvillaa ja se tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Värinä on lempeä punaoranssi ja päällysen valokuvakehys on koristeltu pienin valkoisin pilkuin. Pullon tilavuus on 0,7 litraa ja koko noin 21 x 24 senttimetriä. Sydämenmuotoinen lämminvesipullo on ihana lahja rakkaalle milloin tahansa, ystävänpäivälahjana se on mitä oivallisin. Lämpöä ja lempeä tarvitaan aina!

Tuotetiedot

  • Lämminvesipullo, jonka tilavuus 0,7 litraa
  • Päällä valokuvalle varattu kehys
  • Mitat: noin 21 x 24 cm
  • Saumaton viimeistely pullon kaulassa
  • Ftalaatti-vapaa/li>
  • Päällysen materiaali 80 % puuvillaa, 20 % polyesteria
2020-10-31T03:02:23+00:00