Tarvitsetko apua?

Syntymälahjapakkaus kaiverruksella

49,90 €
Sis. alv
- +
Mitä lahjaksi vastasyntyneelle ja hänen ylpeille vanhemmilleen, kas siinä pulma! Vaan ei enää, sillä tämä syntymälahjapakkaus sisältää kaiken, mitä lapsi ja vanhemmat haluta voivat: rasiat ensimmäiselle hampaalle ja hiuskiehkuralle sekä halinallen vauvalle. Sopii totta kai myös kastelahjaksi tai ensimmäiseen synttärijuhlaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lapset kasvavat huikean nopeasti ja eipä aikaakaan, kun vauvasta onkin varttunut teini! Näitä muistoja varten monet vanhemmat tallettavatkin vauvan ensimmäisen hampaan ja hiussuortuvan myöhempiä aikoja varten: tämä vastasyntyneen lahjapakkaus sisältääkin rasiat molemmille, ja lisäksi pakkauksessa on ihanan pehmoinen halinalle vauvalle. Koko komeus on paketoitu upeaan lahjapakkaukseen, eli tästä ei enää vastasyntyneen lahjapakkaus parane.

Vaan niinhän sitä luulisi: tarjoamme lisäksi mahdollisuuden kaiverruttaa hopeoitujen peltirasioiden pintaan lapsen nimen: näin hammas ja hiustuppo säilyvät aina tallessa muistuttamassa lahjansaajan ihanista vauva-ajoista. Kun mietit syntymälahjaa tai kastajaislahjaa, tässä on valintasi!

Tuotetiedot

Syntymälahjapakkaus kaiverruksella

  • pakkaus sisältää:
  • hopeoitu ”My First Tooth” rasia, kaiverrusmahdollisuus (ei erikoismerkkejä)
  • hopeoitu ”My First Curl” rasia, kaiverrusmahdollisuus (ei erikoismerkkejä)
  • rasioiden mitat: halkaisija 4 cm, korkeus 1,5 cm
  • halinalle, mitat 11 cm x 5,5 cm x 10 cm, materiaali: polyesteri
  • toimitetaan lahjapakkauksessa
2020-01-22T13:07:33+00:00