Tarvitsetko apua?

Tablettiteline keittiöön

24,90 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme yksinkertaisuudessaan nerokkaan lahjan kaikille kotikokeille: tämä tablettiteline asetetaan keittiötasolle tai pöydälle ja tabletista luetaan uusimmat reseptivinkit ja katsotaan ruoanlaittovideot. Tabletti makaa telineessä siten, että sen pitelemiseen ei tarvita käsiä, ja selaus hoituu kätevästi touch penin avulla. Näin tabletti säilyy roisketta ja rasvatahroitta, vaikka kokkaaminen äityisi hyvinkin vauhdikkaaksi. Tilaa nyt lähipiirisi innokkaalle kokille lahjaksi, miksei toki ravintola-alan ammattilaisellekin. Loistava lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ruoanlaitto on hauskaa puuhaa, ja maailmassa on saatavilla enemmän reseptejä kuin koskaan ennen – kiitos nettisaittien, jotka ovat täynnä ruoanlaittovinnkkejä ja erikoisia ruokalajiesittelyjä. Enää ei ole pakko haalia kalliita keittokirjoja, sillä netistä löytää helposti reseptejä ja ruoanlaittovideota, joita seuraamalla on entistäkin helpompaa kokata juhla-aterioita kotonaan.

Mutta miten nettiä luetaan ruoanlaiton tiimellyksessä? Tietokonetta ei kannata keittiöön tuoda, sillä sen päälle saattaa roiskua nesteitä. Kännykällä näprääminen kokkaamisen tiimellyksessä on rasittavaa, joten parhaimmaksi vaihtoehdoksi jää tabletti, mutta senkin selaaminen on rasvaisilla sormilla hankalaa.

Tämä lahja on kuin tehty kyseisen ongelman ratkaisemiseen: tämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut tablettiteline vapauttaa kätesi eikä tablettia tarvitse enää kosketella likaisin sormin. Tabletti asetetaan telineeseen ja sitä selataan touch penillä sormien sijaan – ruutu säilyy puhtaana ja voit katsoa reseptiikkoja ruokaa laittaessasi.

Eivätkä telineen käyttömahdollisuudet toki rajoitu keittiöön: voit myös käyttää telinettä vaikkapa sängyssä maatessasi tai sohvalla istuessasi, ja kätesi ovat vapautuneet tabletin pitämiseltä. Kuinka oivallista ja yksinkertaisuudessaan nerokasta! Tämä on passeli lahja lähipiirisi kotikokille tai vaikkapa kumppanillesi, joka varmasti ilahtuu kätevästä tablettitelineestä.

Tuotetiedot

  • materiaali: ruostumaton teräs
  • mitat: 4,6 cm x 13,7 cm x 13,7 cm
2020-07-15T00:44:44+00:00