Tarvitsetko apua?

Tähtien Sota: Pehmo Yoda

21,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pehmo-Yoda on jokaisen pienen ja kenties vähän isommankin Tähtien Sota -fanin toivelahja. Päivät kuluvat kuin siivillä, kun Yoda pehmolelu johdattaa sinut kanssaan vauhdikkaisiin ja jännittäviin avaruusseikkailuihin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tähtien Sodan huikea maailma on aivan kätesi ulottuvilla. Upea Yoda-pehmolelu tuo palan mielikuvitusrikasta seikkailumaailmaa omaan kotiisi. Lapsesi pääsee harjoittelemaan jedi-taitojaan Yodan viisaassa ja lempeässä opastuksessa. Toisaalta pehmoisesta Yodasta saa varttuneempikin Tähtien Sota -fani itselleen uuden upean keräilyesineen.

Parhaat lahjat ovat sellaisia, mistä lahjan vastaanottaja saa itselleen iloa pitkäksi aikaa. Tämä Tähtien Sodan kulttihahmo jedimestari ja -kenraali, sekä padawanien kouluttaja on sarjassa viisauden, ystävällisyyden ja rauhallisuuden ilmentymä. Nehän ovat juuri niitä asioita, joita me haluamme kanssaihmistemme olevan. Ehdoton lahja pienelle jedisoturille, joka janoaa uusia jännittäviä seikkailuja. Ei ole ollenkaan huonompi juttu päästä Obi-Wan Kenobin ja Luke Skywalkerin opettajan oppiin

Laadukas Yoda-pehmolelu on kestävä ja sopii aivan kaikenikäisille lapsille ja miksei vähän vanhemmillekin Tähtien Sodan ihailijoille.

Tuotetiedot

Tähtien Sota: Pehmolelu Yoda

  • Sopii kaikenikäisille lapsille 0-
  • Materiaali: 100% polyesteriä
  • Mitat: 11 x 7 x 16cm
2020-10-29T17:22:02+00:00