Tarvitsetko apua?

Tähtiriipus kaiverruksella

79,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Nyt on korussa bling blingiä! Tämä isokokoinen tähtiriipus on harvinaisen näyttävä ja kimalteleva kaulakoru, ja totta kai tähteen kaiverretaan lahjan saajan nimi! Anna nyt läheiselle ihmiselle lahjaksi tämä innostava ja inspiroiva lahja: kaikkihan meistä ovat oman elämänsä tähtiä!
  

* Pakolliset kentät

79,90 €

Kuvaus

Mitä henkilökohtaisempi lahja, sitä suurempi ilo, mietimme lahjat.fi-toimituksessa! Ja toden totta, tästä jo sinänsä aivan uskomattoman hienosta tähtiriipuksesta tulee entistäkin oivallisempi lahja, kun siihen kaiverretaan lahjansaajan nimi. Tähtiriipus varastaa aivan varmasti huomion kaikkialla, minne se kantajansa kaulalla kulkeutuukin!

Tähtiriipus on erinomainen lahja elämäsi tärkeälle naiselle, ja se tuo hänen elämäänsä loistetta ja bling blingiä, aitoa supertähtien tähtihumua ja -sumua! Osta nyt tämä komea koru lahjaksi esimerkiksi tyttöystävällesi syntymäpäivälahjaksi. Ja tokihan tähtiriipus toimii myös esimerkiksi romanttisena ystävänpäivälahjana! Toimi heti ja tilaa verkkokauppamme kautta – mainio lahjasuositus!

Tuotetiedot

  • silmukkalukitus
  • materiaali: metallia kultauksella
  • ketjun pituus: 45 cm
  • kaiverrus kahdella rivillä: 6 kirjainta + päivämääräkaiverrus, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-11-21T07:39:28+00:00