Tarvitsetko apua?

Taianomainen 3D-kynä

111,90 €
Sis. alv
- +
Tämän taianomaisen 3D-kynän avulla voit piirtää kolmiulotteisia muotoja ilmaan ja luoda lumoavia kolmiulotteisia piirroksia. Pakkauksen mukana tulevat eriväriset muovit kuivuvat välittömästi ilman kanssa kosketuksiin joutuessaan, joten painovoima ei pääse pilaamaan tuotostasi ja voit piirtää tarkkoja ja hienoja kolmiulotteisia taideteoksia! Jännittävä lahjaidea kaikenikäisille taiteilijasieluille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Olet ehkä joskus nähnytkin jonkun piirtävän tarkkoja rakennelmia ja luovia taideteoksia “suoraan ilmaan” lumoavan 3D-kynän avulla. Nyt sinulla on mahdollisuus lahjoittaa tämä taianomaisia luovuuden hetkiä ja koukuttavia kokemuksia tarjoava 3D-kynä ystävällesi, perheenjäsenellesi tai vaikkapa luovuudestaan tunnetulle kollegallesi! 3D-kynän sisällä oleva lämmin (ei kuuma!) muovi tulee kynän terästä ulos nappia painamalla ja kovettuu välittömästi joutuessaan ilman kanssa kosketuksiin. Näin pystyt luomaan ilman pitkää odotusaikaa hienoja, kolmiulotteisia muotoja. Ilmaan piirtyvä kuva lumoaa varmasti sekä taiteilijan itsensä että luomisprosessia seuraavat katsojat painovoimaa uhmaavalla olemuksellaan.

Tämä pieni “3D-tulostin mahdollistaa sen, että pystyt toteuttamaan hurjimmatkin ideasi suoraan käytänössä piirtämättä ensin kaksiulotteista kuvaa paperille tai tietokoneen näytölle. 3D-kynän avulla voit valmistaa niin rannekorun, kuin erilaisia sisustuselementtejäkin - käytännössä mitä tahansa, mikä on luotavissa muovista. “Muovinen muste” taipuu haluamaasi muotoon ja voit luoda juuri oman mielesi mukaista taidetta! Pakkaukseen kuuluu kuusi eriväristä muovipatruunaa, kynä ja kynän kanssa yhteen sopiva verkko-osa. Taianomaisen 3D-kynän avulla lahjoitat jännittäviä ja luovuuden täyteisiä hetkiä niin pienille kuin suurillekin taiteilijoille! Se on lahja, joka pitää sisällään uuden luovuuden tason!

Tuotetiedot

  • Pakkaukseen kuuluu 1 3D-kynä, kynänpidike, verkko-osa, 6 eriväristä muovipatruunaa
  • Ominaisuudet: kynä mahdollistaa kolmiulotteisten muotojen piirtämisen, nestemäinen muovi tulee kynästä ulos nappia painamalla ja kovettuu välittömästi ilman kanssa kosketuksiin joutuessaan
  • Patruunoiden läpimitta: n. 1,75 mm
  • Vahvuus säädettävissä
  • Tekniset tiedot: 100-240 V, 50-60 Hz, 12 V ja 3000 mA, 12 V
  • Väri: sininen, valkoinen (pääosin)
  • Materiaali: muovi (pääosin) Mitat: n. 4,5 × 18,5 × 3 cm
  • Huom! Suositeltu minimikäyttöikä 8 vuotta Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille - sisältää pieniä osia, jotka voivat nieltynä aiheuttaa tukehtumisvaaran!

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-29T10:42:14+00:00