Tarvitsetko apua?

Taianomainen viinipullon pidike

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Viinipullo, joka rikkoo painovoiman lakeja - se ei ole tämän taianomaisen viinipullon pidikkeen avulla temppu eikä mikään! Tämä persoonallinen viinipullon pidike on käytännöllinen, hauska ja ennen kaikkea vaihtelua tuova lisä perinteiseen kattaukseen. Se on jokaisen innokkaan sisustajan ja viinin ystävän unelmalahja!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onnistunut illallinen edellyttää hyvää ruokaa ja hyvää juomaa, mutta jotta illallinen olisi täydellinen, edellä mainitut osatekijät vaativat seurakseen myös laadukkaan viiniin. Vielä erityisemmän illallisesta tekee, jos tuo hyvä viini on aseteltu kattauksessa erityisellä tavalla huomion keskipisteeksi niin, että se lumoaa illallisvieraat makunsa lisäksi myös ulkonäöllään. Tämä taianomainen, nahkaverhoiltu viinipullon pidike pitää viinipullon pöydän päällä leijumassa ja huolehtii näin ollen siitä, että vieraasi ovat taatusti vaikuttuneita kattaus- ja sisustustaidoistasi jo ensi silmäyksellä. Tämä täydellinen näköharha on nerokkuudessaan ja koukuttavuudessaan vailla vertaa ja pitää viinipullon takuuvarmasti paikallaan

Aseta viinipullon kaula viinipullon pidikkeessä olevaan reikään ja pullo leijuu pöydän yläpuolella taianomaisen vakaana. Lahjaidea, joka yllättäisi jopa Sir Newtonin; ihastuttava ja persoonallinen lahja, josta jokainen ystävä on varmasti kiitollinen. Musta, nahkaverhoiltu, tyylikkään yksinkertainen muotoilu tekee tästä viinipullon pidikkeestä täydellisen parin klassiselle valkoiselle pöytäliinalle. Hillitty ulkomuoto takaa myös sen, että pystyt yhdistämään sen helposti mihin tahansa astiastoon. Pettämätön lahjaidea jokaiselle tehtävälleen omistautuneelle illallisten emännälle ja isännälle sekä kaikille hyvä ruoan, hyvän juoman ja hyvän seuran rakastajille!

 

 

Tuotetiedot

  • sisäosa puuta
  • pullo näyttää leijuvan ilmassa
  • tuote on CE-testattu ja RoHS-säädösten mukainen
2020-10-23T15:38:41+00:00