Tarvitsetko apua?

Talvisuoja kasveille

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
Pohjoisen talvi on pitkä ja kylmä. Siinä, missä sekä ihmiset että eläimet verhoilevat itsensä talviturkeillaan, kasvit jäävät usein täysin ilman suojaa. Lahjoita nyt tuntemallesi harrastelijapuutarhurille mielenrauhaa kasviensa puolesta ja hänen suosikkikasveilleen lämmin ja mukava talvisuoja!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Me pohjoisessa asuvat saamme vielä nauttia oikeista talvista, lumisista ja kylmistä, joina hiihdetään, luistellaan ja tehdään lumiukkoja. Eläimille kasvaa talviturkki, ihmiset kaivavat talvitakit, kaulahuivit, myssyt, rukkaset ja vuoratut kengät varastojen perukoilta, mutta kasvit odottavat pakkaspäiviä alastomina ilman suojaa. Miksi ihmeessä? Kyllähän kasvitkin lämpöä kaipaavat, varsinkin pohjoisimmassa pohjoisessa, missä lämpötilat ovat miinusasteissa ympäri vuorokauden eikä aurinkoa näy mailla halmeilla viikkokausiin.

Tämä kasvien talvisuoja on erinomainen tapa varmistaa, että kotipihasi tai ystäväsi harrastelijapuutarhan rakkaimmat kasvit selviävät talven yli riippumatta siitä, kuinka alas lämpötila laskee. Lämpimästä, ympäristöystävällisesti fleecestä valmistettu talvisuoja on saatavana kolmessa eri värivaihtoehdossa, beigenä jouluaiheisella kuvioinnilla, kauniin hopeanharmaana jouluaiheisella kuvioinnilla ja yksivärisenä violettina. Laadukkaat talvisuojat päästävät lävikseen valon, ilman ja kosteuden, mutta pysäyttävät paukkuvan pakkasen. Sopivat niin piha-, terassi- kuin parvekekasveillekin. Kyllä nyt kasvien kelpaa komeilla, talviaikaankin!

Tuotetiedot

Talvisuoja kasveille

  • Suojus, joka suojaa kylmälle ja pakkaselle arkoja kasveja
  • Päästää lävitseen valon, ilman ja kosteuden
  • Materiaali: 100 % polypropeenia, naru 100% polyamidia
  • Mitat: n. 0,9 x 1 m
  • 3 värivaihtoehtoa: violetti sekä jouluaiheinen beige ja jouluaiheinen harmaa
2020-09-24T00:11:24+00:00