Tarvitsetko apua?

Taskukokoinen viltti

27,90 €
Sis. alv
- +
Kaikkien piknikille lähtevien toivelahja on tässä. Taskuun mahtuva, taiteltava viltti on erinomainen lisävaruste, jonka päällä voit joko istua tai jolle voit kattaa vaikkapa maistuvat retkieväät. Jokaisen vaeltajan, luonnossa liikkujan tai laskettelijan paras lahja, joka kulkee aina kätevästi mukana. Erinomainen varuste myös paljon reissaavalle, sillä viltti ei paina käsimatkatavaroissa paljoakaan ja mahtuu hyvin pieneen tilaan. Osta heti lahjaksi ystävällesi, joka ilahtuu viltin monikäyttöisyydestä varmasti.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme jokaisen ulkoilijan ohittamattoman lisävarusteen. Tämä viltti on nimittäin niin kätevä, että siihen tutustumisen jälkeen ei enää edes harkitse isomman ja kömpelömmän peiton mukana kantamista.

Taskukokoinen viltti on yksinkertaisuudessaan nerokas esine. Taittelet tämän ultrakevyestä nylonista valmistetun viltin taskukokoiseksi paketiksi helposti, ja taiteltu viltti on pienempi kuin älypuhelimesi eikä paina juuri mitään. Mutta kun avaat paketin, viltistä tulee täysikokoinen alusta esimerkiksi piknik-käyttöön, istuma-alustaksi tai esimerkiksi leirin katoksi erämaavaelluksella. Viltti on yli puolitoista metriä leveä ja metrin pitkä, ja sen päällä istuu yhtä aikaa mukavasti neljä aikuista.

Taskuviltin erinomaiset ominaisuudet eivät rajoitu sen kätevään kokoon. Viltti on ensinnäkin erittäin sitkeää kangasta eikä se repeydy sitten millään. Lisäksi viltti on suojattu sadetta ja kosteutta vastaan, joten sitä voi käyttää niin sadesuojana kuin märällä pinnalla istuinalustana. Ja mikä parasta, viltin kulmat on painotettu, eli viltti ei lennä paikoiltaan kovassakaan tuulessa. Tämä onkin yksinkertaisesti ainoa kangas, jota retkeilijä enää haluaa mukanaan kantaa.

Tilaa heti taskukokoinen viltti lahjaksi ulkona viihtyvälle ystävällesi, piknikejä rakastavalle kesämiehelle tai -naiselle, tai omalle sukulaiselle, joka liikkuu paljon luonnossa.

Tuotetiedot

  • painotetut kulmat
  • tilaa kahdelle makaavalle tai neljälle istuvalle
  • vedenpitävä
  • materiaali: erityiskevyt nylon
  • väri: harmaa-punainen
  • mitat: taiteltuna 8,2 cm x 3,2 cm x 10,2 cm; levitettynä 160 cm x 110 cm
  • paino: noin 100 g

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-30T19:32:37+00:00