Tarvitsetko apua?

Tasty Love suola- ja pippurisirotin

11,90 €
Sis. alv
- +
Vastakohdat täydentävät toisiaan, kuuluu käyttökelpoinen ja paikkansapitävä sanonta. Ja sehän ei voisi pitää enemmän paikkaansa tämän valloittavan suola- ja pippurisirotinsetin, niin ikään yhdessä upeiden mausteiden, kohdalla. Taitavaa teollista muotoilua ja romantiikkaa söpössä paketissa, mustaa pippurille ja valkoista suolalle. Tämä maukas lahjaidea sopii niin vastarakastuneille kuin vaikkapa häälahjaksi. Taattua maustetta rakkauselämään, ystävänpäiväpakettiin tai vuosipäiväksi. Sopii lahjaksi myös kotikokeille, jotka haluavat lisätä hyppysellisen rakkautta ruokaansa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tasty Love suola- ja pippurisirotin on yhtä aikaa elegantti, käyttökelpoinen ja runollinen lahjaidea, joka sulattaa sydämesi ja lisää ruoanlaittoosi sitä kuuluisaa ekstramakua. Upeasti muotoillut sirottimet syleilevät ja katsovat toisiaan syvälle silmiin. Tässä on totisesti todiste siitä, että suola ja pippuri kuuluvat yhteen ja maustavat ruoan kuin ruoan. Ilman Tasty Love suola- ja pippurisirotinta ruoanlaitosta puuttuu se jokin.

Keraamiset ja kiillotetut sirottimet ovat korkeinta laatua, näyttävät kerrassaan upeilta maustehyllyssä tai ruokapöydällä ja loistavat hienoissa vastakohtaväreissä: mustaa hienoimmalle pippurille, valkoista maistuvalle merisuolalle! Tätä syvällisemmäksi ei ruoan valmistaminen muutu, ja Tasty Loven avulla loihditaan aterioihin ylimääräinen intohimokerroin. Tie rakkauteen käy vatsan kautta, kuuluu toinen niin ikään paikkaansa pitävä sanonta. Anna Tasty Love setti lahjaksi ja totea tämä viisaus omakohtaisesti.

Tässä on passeli lahjaidea rakastavaisille, hääparille tai vaikkapa hopeahäitään viettäville. Myös vanhempasi tai omaan kämppään muuttanut sisarus arvostavat Tasty Loven viehättävää muotoilua ja käytännöllisyyttä. Ruoanlaitto voi olla hyvin romanttista, ja Tasty Love nostaa kaikkien kotikokkien romantiikan seuraavalle tasolle. Kokeile myös pukinkonttiin tai ystävänpäivälahjaksi parhaalle frendillesi.

Tuotetiedot

  • mitat: 8 cm x 11 cm
2020-10-27T04:35:01+00:00