Tarvitsetko apua?

Teen hauduttaja Marionetti

Alkaen: 11,90 €
Sis. alv
- +
Tee on nautinnollinen juoma, joka ilahduttaa teen ystävää ympäri vuoden lämmöllään sekä luokseen kutsuvilla, herkullisilla aromeillaan. Teen ystävien määrä kasvaa kasvamistaan ja erilaisia teelaatuja on saatavilla yhä enenevissä määrin. Ja mikäpä olisikaan teen ystävälle parempi lahja kuin kaunis, nerokkaan veikeä teen hauduttaja marionettinuken muodossa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Teen nauttimisella on pitkät perinteet maailman historiassa. Ensimmäiset teen juontiin liittyvät tarinat ovat peräisin Kiinasta lähes 5000 vuoden takaa. Ajan saatossa teen juonti on levinnyt Aasiasta myös Eurooppaan ja vuosien vieriessä eteenpäin siitä on tullut myös Suomessa koko ajan yhä suositumpaa – eikä syyttä! Tee virkistää, puhdistaa ja hivelee samalla makunystyröitä. Lisäksi maailman lukuisista teelajikkeista löytyy takuulla jokaiselle mieluisa vaihtoehto!

Myös marionettinukella on pitkät perinteet. Perinteisesti puusta valmistettuja marionetteja ohjaillaan naruilla ylhäältä päin. Tällä Länsi-Jaavan sundalaisten nukketeatterien kuuluisuudella on silläkin vähintään kolmituhatvuotinen historia takanaan.

Kun nämä kaksi historiallista elementtiä yhdistyvät, lopputuloksena on tämä kaunis marionettinuken muodon saanut teen hauduttaja, joka tuo takuulla jokaisen teen ystävän päivään iloa ja aurinkoa veikeän iloisella olemuksellaan. Loistava lahjaidea tuntemallesi teen ystävälle tai omia teehetkiäsi piristämään!

Tuotetiedot

Teen hauduttaja Marionetti

  • Väri: violetti tai avokadon vihreä
  • Mitat: 3,8 x 3, 8 x 17,8 cm
2020-09-24T09:25:31+00:00