Tarvitsetko apua?

Teesiivilä Orava

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Onko sotkeva teekuula tai -siivilä sinustakin epämiellyttävä? Entäpä tylsä muotoilu, joka on monesti ominaista kyseisille vekottimille? Ratkaisuna näihin molempiin ongelmiin toimii syötävän suloinen orava-teesiivilä, joka vastustamattoman ulkonäkönsä lisäksi hurmaa myös puhtaudellaan! Upea lahjaidea teen ystävälle!

Other customers bought

Kuvaus

Suurin osa teesiivilöistä on suunniteltu siten, että toimitettuaan tehtävänsä, kun on aika nostaa siivilä mukista, ne tiputtelevat teetä ympäriinsä, ellet reagoi välittömästi nostaen siivilän jollekin alustalle. Ja alustankin ne tietysti sotkevat. Ratkaisuna tähän epämiellyttävään haasteeseen on kehitetty söpön oravan muodon saanut teesiivilä, joka ei jätä sinua pulaan sotkun kanssa!

Kun orava-teesiivilä on tehnyt tehtävänsä ja se on aika nostaa mukista, riittää että ravistat sen pintaan jääneet teepisarat mukiisi. Teenpurut orava pitää visusti sisällään ja kyyhöttää söpönä hiljaa koko teehetkesi ajan sotkematta keittiötäsi - miten kiltti kaveri! Kun on sitten aika puhdistaa siivilä, tämä jyrsijä käännetään ylösalaisin ja sen häntäosa avataan näppärästi kiertämällä. Tadaa! Käytännöllistä ja siistiä. Tämä lahjahankinta on ehdoton jokaiselle teetä ja suloisia asioita ihannoivalle!

Tuotetiedot

Teesiivilä Orava

  • 100 % Silikonia
  • Konepesun kestävä
  • Auki kierrettävä häntä
  • Täydellinen teesihti
2020-10-23T10:26:44+00:00