Tarvitsetko apua?

Tenavat: Ressu säästölipas kaiverruksella

42,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Huomio, kaikki Tenavat-sarjakuvan ystävät! Tämä upean kiiltelevä ja komeasti hopeoitu säästölipas on saanut muotonsa Ressu-koiran kopista, ja siellähän tämä rohkea sarjakuvakoira lekotteleekin tutulla paikallaan kopin katolla. Mahtava lahja nuorille ja vanhemmillekin sarjakuvafaneille!

* Pakolliset kentät

42,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Sorry vaan Asterixin Idefix-koira, mutta olemme lahjat.fi-toimituksessa sitä mieltä, että maailman viisaimman sarjakuvahauvan titteli kuuluu Tenavien Ressulle. Tämä tyylikäs beagle osaa ottaa rennosti ja lekottelee suurimman osan päivää koppinsa katolla, elämän moninaisuutta miettien ja mielikuvituksellisiin leikkeihin yltyen. Nyt voit ostaa Ressun ja tämän kopin lahjaksi – upeana, hopeoituna ja lakattuna säästölippaana. Rahasi ovat varmasti turvassa, kun niitä vartioi Ressun kaltainen fiksu ja filmaattinen haukku.

Määrittele koirankopin kattoon vielä lahjansaajalle sopiva kaiverrus, esimerkiksi hänen nimensä ja syntymäaikansa, ja anna lahjaksi – tämä tuote toimitetaan upeassa Tenavat-lahjapakkauksessa. Mahtava esine tuo iloa kaikille Tenavien ystäville!

Tuotetiedot

Tenavat: Ressu säästölipas kaiverruksella

  • korkealaatuisesti hopeoitu ja lakattu
  • kaiverrus enintään 18 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • mitat: 8 cm x 11 cm x 6 cm
  • toimitetaan Tenavat-lahjapakkauksessa
2019-12-13T21:38:34+00:00