Tarvitsetko apua?

Teräksinen amppeliruukku

Alkaen: 19,90 €
Sis. alv
-15,00 %
- +
Tämä teräksinen kukkaruukku on sekä moderni että ajaton muotoilultaan. Ripustamalla amppeliruukun viherkasvin kanssa katosta roikkumaan syntyy kodikas tunnelma ja samalla säästyy pöytätilaa, jota tavalliset kukkaruukut tarvitsevat. Amppeliruukkuihin sopivat erityisesti roikkuvat viherkasvit mutta myös muut kodin kukat sopivat tähän teräksiseen ruukkuun varsin kauniisti. Viherkasvit luovat kotiin kodikkuutta, minkä lisäksi ne ovat jälleen myös muodissa. Tilaa tyylikäs kukkaruukku joko itsellesi tai vaikkapa nimipäivälahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Teräksinen amppeliruukku sopii hyvin moderniin sisustukseen sekä toimii katseenvangitsijana niin terassilla kuin kuistillakin. Keittiöissä on usein teräsoviset kylmälaitteet, siksi teräksiset kukkaruukut ovat omiaan myös keittiöihin. Ruukkuihin voi ripustaa kasvien lisäksi tai sijasta myös muita sisustuselementtejä, kuten vaikkapa riippuvia helmiketjuja valosarjan kanssa.

Roikkuvia viherkasveja on saatavilla monenlaisia. On olemassa kaktuksia, jotka kasvavat kauniisti amppelissa alaspäin. Parvekkeella riippalobelia tai lumihiutale sopivat teräksiseen amppeliruukkuun hienosti. Sisällä erilaiset juorut, rönsylinja, kultaköynnös ja muratti ovat etuoikeutettuja amppelikasveja. Kun jostakin näistä kasveista saa pistokkaan mummilta tai ystävältä, on sen kasvua hieno seurata ja amppelikasvista tulee tärkeä osa kotia. Maljaköynnös ja joulukaktus tarjovat amppelissa myös kaunista kukkaloistoa. Tärkeää kaikille kasveille on sille soveltuva multa sekä oikea valo. Osa kasveista soveltuu varjoisaan paikkaan, osa rakastaa valoa. Teräksinen amppeliruukku on hieno osa kodin vihersisustusta. Tilaa kerralla useampi ja loihdi näyttävä kokonaisuus kotiisi tai ystävällesi.

Tuotetiedot

Teräksinen amppeliruukku

  • Pakkauksessa yksi ruukku
  • Valittavana kaksi kokoa: halkaisija 10 cm tai halkaisija 12 cm
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Toimituksessa mukana teräslanka ripustusta varten

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-14T07:51:54+00:00