Tarvitsetko apua?

Thorin vasara 3D-lamppu

47,90 €
Sis. alv
- +
Iskevä lahjaidea! Kun ripustat tämän valaisimen seinällesi, näyttää siltä, että itse ukkosen jumala Thor on käynyt hakkaamassa Mjölner-vasaransa makuuhuoneen seinään kiinni! Tämä hieno 3D-valaisin toimii pattereilla ja näyttää seinällä kolmiulotteiselta. Valaisin onkin tyylikäs sisustuselementti kaikille skandinaavisen mytologian harrastajille ja miksei myös sarjakuvien ystäville – Thor on myös kuuluisa Marvel-yhtiön sankarihahmo! 3D-efektin tuottaa tarra, joka kiinnitetään lampun ympärille. Hieno lahja, tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Thor on pohjoismaisissa jumaltaruissa ukkosen jumala ja kaikkivoipa, kansan puolella oleva hahmo, joka suojeli maanviljelijöitä jättiläisiltä – aseenaan vaikuttava Mjölner-vasara, jolla kelpasi näyttää voimaansa. Nyt voitkin ripustaa tämän huikean esineen seinällesi – upeana 3D-valaisimena! Lamppu on muotoiltu Thorin vasaran näköiseksi, ja vasaran ympärille kiinnitettävä 3D-tarra muodostaa kolmiulotteisen illuusion – on kuin Thor itse olisi käynyt junttaamassa Mjölnerin seinään kiinni! ”Thorin vasara” onkin myös hieno sisustuselementti ja toki äärimmäisen käyttökelpoinen yövalo: voit ajastaa valaisimen sammumaan puolen tunnin jälkeen kolmiasentoisen virtakytkimen avulla. Erittäin kätevää!

Thor on myös yhdysvaltalaisen Marvel-yhtiön yksi suosituimmista sarjakuvasankareista, ja siksi hänen vasarastaan mallia ottanut lamppu sopiikin lahjaksi myös populaarikulttuurin harrastajille ja sarjakuvien ystäville. Thor on seikkaillut elokuvissa 2010-luvullakin ja on aina ajankohtainen supersankari.

Tämä ukkosen jumala onkin kiehtova hahmo, ja hänen vasaransa seinällä henkii niin muinaista mytologiaakin kuin silkkaa skandinaavista kylmyyttäkin – mikä mahtava ja tyylikäs sisustuselementti! Oiva lahjaidea esimerkiksi teini-ikäiselle, tai miksei myös vanhemmille sarjakuvien ja skandinaavisten tarujen ystäville! Tilaa heti vaikkapa hyvälle ystävällesi tai lähipiirisi heavy metal -diggarille.

Tuotetiedot

  • ripustetaan tarranauhalla (ei mukana pakkauksessa) tai ruuveilla (tappi ja ruuvit mukana pakkauksessa)
  • sisältää käyttöohjeet
  • mukana 3D-tarra
  • suositellaan asennettavaksi tasaiselle pinnalle
  • kolmikohtainen kytkin: koko ajan päällä, 30 minuuttia päällä, pois päältä
  • mitat: 27,4 cm x 18,3 cm x 15,8 cm
  • paristot eivät sisälly pakkaukseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-27T04:04:41+00:00