Tarvitsetko apua?

Tietokoneen valo Hehkulamppu

13,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Kun tietokoneen ääressä uhkaa mennä yötöiksi tai kun illat alkavat pimentyä yhä aikaisemmin, auttaa tämä tehokas tietokonevalo. Hehkulampun muotoinen valo kiinnittyy USB:n avulla tietokoneeseen antaen valoenergiaa yötyöskentelyyn!

Other customers bought

Kuvaus

Jokainen on varmasti istunut myöhäisiä iltoja tietokoneen ääressä vääntämässä esitelmää, lukemassa kokeisiin tai ihan vain katsomassa ”vielä yhden jakson” lempisarjaa. Syystä tai toisesta yöllisiä istuntoja varten ei halua sytyttää valoja koko asuntoon, mutta tietokoneen valo ei välttämättä riitä valaisemaan kunnolla näppäimistöä. Yritä siinä sitten kirjoittaa, kun koko ajan joutuu korjaamaan tekstiä. Niihin yöllisiin istuntoihin tietokoneella sopii tämä tietokoneeseen kytkettävä valonlähde. Suuren hehkulampun muotoisena se antaa rutkasti valoa silloin, kun kunnon valot ovat liikaa, mutta pelkkä tietokoneen valo liian vähän.

Valon avulla voi myös luoda hieman tunnelmaa silloin, kuin haluaa säilyttää hieman hämyisän olotilan, mutta silti nähdä eteensä. Kuten esimerkiksi romanttiseen hetkeen valottomalla terassilla tai parvekkeella.

Tuotetiedot

Tietokoneen valo Hehkulamppu

  • USB-kaapelilla
  • Tietokoneeseen, läppäriin, tablettiin...
  • Pituus: 24 cm
  • Sinertävän valkoinen valo
  • Hehkuu pimeässä ollessaan irrotettuna virtalähteestä
2020-10-23T10:42:26+00:00