Tarvitsetko apua?

Tiskaussetti Katja

21,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Mitä, eikö tiskaaminen olekaan lempilajisi? Tai ehkäpä ystäväsi on se, joka tarttuu tiskiharjaan vasta silloin, kun tiskivuori ylittää jo pahimmatkin painajaiset? Ei hätää! Tyylikäs Katja-tiskaussetti tulee tässä hätiin ja motivoi sinut tai ystäväsi jälleen ilolla tiskien kimppuun!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Miten monta tekosyytä sitä monesti keksiikään, kun oma tiskivuoro koittaa... Olisi sitä sun tätä muutakin puuhattavaa ja tiskikasa sen kuin kasvaa uhkaavasti tiskipöydällä. Oletko kokeillut motivoitua upeasta tiskaussetistä, jonka läheisyydessä on suorastaan ilo viettää aikaa ja tiskeistä tulee siinä sivussa kiiltävän puhtaita? Jollet, niin Katja-tiskaussetti on tilaisuutesi!

Pänniikö kämppis tai perheenjäsen, joka ei hoida omia tiskivuorojaan? Vai tahdotko kenties itsellesi toimivan motivaattorin, jonka ansiosta kotiaskareesi sujuvat jatkossa vihellellen? Katja-tiskaussetti rientää hätiin upean tyylikkäällä ja iloisen piristävällä ulkomuodollaan. Loistava hankinta myös tuparilahjaksi jokaiselle kauniista esineistä pitävälle, joka kaipaa lisäinspiraatiota tiskaamiseen!

Tuotetiedot

Tiskaussetti Katja

  • Sisältö: Tiskiaineen annostelija, sydämenmuotoinen sieni, tiskiharja
  • Tiskiainepullon tilavuus: 330ml
  • Väri: musta
  • Konepesun kestävä
2020-10-25T08:27:45+00:00